Kunhalmi egy hatalmas gyomrost vitt be Németh Szilárdnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kunhalmi Ágnes beleállt és feltette azt a kérdést, amelyre mindenki vár már jó ideje. Németh Szilárdnak, a Fidesz alelnökének sürgősen válaszolnia kellene az ellenzéki képviselő felvetéseire. Az alábbiakban olvashatja Kunhalmi Ágnes levelét:

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, a Fidesz alelnöke, részére
Tisztelt Németh Szilárd Úr!

Nem különösebben nagy meglepetés, hogy ön és én nagyon mást gondolunk a világról. Az sem titok, hogy amit a Fidesz kormányzás címszóval művel, különösen a kommunikáció és a média területén, a tényekként beállított hazugságokkal és manipulatív csúsztatásokkal, a tömegeket hiszterizáló propagandával, a fórumokon előadott gyűlöletprezentációval a mi meggyőződésünk szerint nagyon sok kárt okoz a társadalmunknak.

A gyűlöletkampány legitimálja az erőszakos beszédmódot, a megbélyegzést, a kirekesztés gyakorlatát. Azt a hamis látszatot kelti, hogy az ország problémái nem a kormány rossz döntéseiből és önző céljaiból adódnak, hanem valamifajta külső erő okozza. Azt sugallja, hogy a magyar emberek nem tudják megoldani saját problémáikat, nem rajtuk múlik a boldogulásuk, hanem valaki máson, netán az önök kormányán. Mindkét állítás hazugság.

Veszélyes dolog az erőszak tüzét szítani, mert a jövő generációk életét teszi nehezebbé, és senki nem képes kontrollálni. Elmondhatatlanul nagy felelőtlenség, amit tesznek.

Ezek tükrében még inkább különös, hogy miközben önök a gyűlöletkeltés paravánja mögött próbálják megúszni a kormányzás hiányát, hogy csinálhatnak annyira látványos, átlátszó és bornírt akciót, mint a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia számára tervezett csepeli birkózócsarnok körüli egészen megdöbbentő pénzutalgatás.

Kérem, árulja el: mi indokolja, hogy az ön által elnökölt Magyar Birkózó Szövetség továbbutaljon egy ön által alapított, az ön címére bejegyzett alapítványnak kétmilliárd forintot?Akárhonnan nézzük, ez minimum felvetheti a pénzmosás gyanúját. Ha nincs más tervük ezzel a pénzzel, mint a csepeli csarnok megépítése, akkor mi értelme átutalni egy alapítványnak? A birkózó szövetség simán ki tudja fizetni a számlákat, és azt is ön vezeti. Ha ez nem felel meg így, akkor mi van a háttérben? Mi a valós cél?

Ez az összeg majdnem ezer ember egy éves fizetése, hazai átlagbérrel számolva. Semmilyen logikus érv nem támasztja alá, hogy egy házialapítványhoz kerüljön, amelyet mellesleg a Fidesz alelnöke alapított. Már az is botrányos volt, ahogy ön birkózó szövetségi elnök lett, de ez a mostani pénzmozgatós akció a szövetség tagjai, sportszerető emberek, edzők, sportolók megvezetésének tűnik. Őket már mindenképp becsapták ezzel az utalgatással.

Ezért arra kérem, hozza nyilvánosságra a döntés hátterét a lehető leghamarabb.

Tisztelettel,

Kunhalmi Ágnes,
a sportért is felelős Kulturális Bizottság alelnöke
országgyűlési képviselő, MSZP


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük