Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt hiszitek ezek bármiben is igazat mondanak? Mindenki téved! Az elmúlt időszak nagy politikai eseményei puszta hazugságok voltak.

Aki csak Magyar Időket olvas, még annak is feltűnhet, hogy vége van! Egyetlen, de egyetlen a Fidesz által konstruált ügy sem volt igaz.

Nem volt rezsicsökkentés

A Fidesz-matek szerint a rezsicsökkentéstől 125 százalékkal drágább lett a gáz! A leleplezéssel maga a kormánypárt állt elő a mai közleményében.

„Teljesen mindegy, hogy Gyurcsány mit hazudozik a legújabb programjában, a magyar családok pontosan emlékeznek arra, hogy a Gyurcsány-korszakban háromszorosára emelték a gáz árát és Európában a magyarok fizették a fizetésükhöz képest legmagasabb gáz árat. A Fidesz-kormány 25 százalékkal csökkentette a gáz árát.”

Akkor nézzük csak meg ezt egy ún. szöveges feladatsoron:

1. kérdés: A Magyar Embereknek 100 forintba került a gáz, de jött Gyurcsány, és a háromszorosára emelte. Mennyibe került így a Magyar Embereknek a gáz?

Válasz: 300 forintjába.

2. kérdés: A Magyar Emberek 300 forintot fizettek a gázért, mert indokolatlanul megsarcolta őket a Gyurcsány. Így hát megválasztották Orbán Viktort, aki rezsicsökkentést ígért. A gáz ára 25 százalékkal csökkent. Mennyibe kerül így a Magyar Embereknek a gáz?

Válasz: 225 forintjába.

Harmadik (elméleti) kérdés: Magyarázd el, hogy ha a Magyar Embereknek Gyurcsány előtt 100 forintba került a gáz, ám ő indokolatlanul a háromszorosára emelte, Orbán Viktor viszont 25 százalékos rezsicsökkentést emleget, akkor most miért 225 forintot kell fizetni, és miért nem 75-öt?

Válasz: Na, ugye!

magyarnarancs.hu

Nem öntöttek el minket a migránsok

Bár a népszavazás előtt a kormánypropaganda azt harsogta, hogy ha érvénytelen a népszavazás még a Dohány utcai zsinagóga helyére is minaret kerül, ehhez képest érvénytelen lett a népszavazás.

Ha nem lesz alkotmánymódosítás, korrigálták az álláspontot a brüsszeli bürokraták tízezrével küldik ránk a menekülteket.

Ám nem történt semmi. Még az M1-en is kevesebb migráns van pedig ott mindenféle hamis felvételeket is bedobtak csakhogy hitelesebb legyen a történet és lehessen mitől rettegni.

A Fidesz belebukott az ügybe, el is csendesedett a propaganda.

Ki a Soros, új ellenség?

Új ellenséget kellett keresni hiszen már az EU kezd unalmassá válni és megtalálták maguknak Soros Györgyöt. Ám azonban van párt tény ami szintén beárnyékolja ezt a történetet.

A helyzet azóta rosszabb, hiszen a saját bevallása szerint sosem hazudó Orbán Viktor folyamatosan önellentmondásba keveredik. Kubatov Gábor a Fidesz pártigazgatója egy titkos hangfelvételen értekezett már arról, Orbán mennyire nem ért az internethez, de lassan ideje lenne megtanulnia, hiszen az internet terjedésével napról napra egyre több videofelvétel kerül elő, melyek bizonyítják – Orbán szeret füllenteni.

Most ismét egy gyöngyszem került elő. A pazar archív videóból kiderül, hogyan védte meg a Fidesz Soros Györgyöt, és vele együtt saját magát, amikor 1992-ben a MIÉP-es Zacsek Gyula megtámadta a milliárdost Csurka István lapjában.

TEHÁT ORBÁN VIKTOR SOROS GYÖRGYÖT VÉDI

Plusz adalék, hogy a Sorosozással megbízott kormányszóvivőt

a Magyar Nemzet szerint 23 millió forint értékben támogatta Soros György.

Kovács Zoltán kormányszóvivő a CEU-ra járt, és volt egy évet Oxfordban is, a Magyar Nemzet számítása szerint ez 23 millió forintot érhet összesen, tehát kb. ennyivel támogatta őt személy szerint Soros György.

Korrupt szocialisták és Botka

Több száz bírósági eljárást indítottak szocialista politikusok ellen még a csontvázidőszakban. Az ügyek bűncselekmény hiányában véget értek. Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos hangját azóta sem halljuk. Helyette azonban sorra viszik el bilincsben a Fidesz varázslóit, mondjuk Voldemort nagyurat.

Botka is sorra nyeri a sajtópereket és egyre erősebb és ezáltal hitelesebb is a választók szemében.

A sort még hosszasan lehetne folytatni de szinte mindenben hazudott a kormány amit politikája középpontjába helyezett. Ébresztő!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: