Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ennél cinikusabb, felháborítóbb és gyomorforgatóbb történet ma már bizonyosan nem lesz.

Általános iskolás kora óta szexuális viszonyt folytat a KDNP-s alpolgármester egy diáklánnyal?

Szabó Ferenc házassága is tönkrement, a majd a 16 éves lány szülei feljelentették az 56 éves politikust, mert lehetséges, hogy a viszony még a lány gyermekkorában kezdődött – írta a nyugat.hu amikor kirobbant a botrány a kereszténydemokrata politikus körül.

Szabó Ferenc, Körmend alpolgármestere, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként jutott mandátumhoz és korábban a botrány miatt pártja lemondatta mandátumáról azóta új stokit kapott, hiszen a “nemzeti ügyek kormánya” nem hagyja cserben hű kádereit tegyenek azok bármit.

Az ATV információi szerint – ahhoz képest, hogy még zajlik a nyomozás Körmend leköszönt ex-kereszténydemokrata alpolgármesterének gyanús szerelmi ügyében, a képviselőtestület most az ifjúságért is felelős bizottság tagjává választotta Szabó Ferencet.

Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom szerint kevesebb undorító dolog van, mint amikor egy jóval idősebb férfi kikezd és kihasznál egy nála jóval fiatalabb, szinte gyermekkorú lánnyal hatalmi helyzetből. Egyszerűen gyomorforgató, hogy ilyen Magyarországon megtörténhet. Felháborító, hogy ez az ember Körmend város kereszténydemokrata alpolgármestere lehetett. Egy olyan párt erős embere, aki nap, mint nap hirdeti a család és a gyermekek fontosságát! Felszólítjuk a KDNP-t, hogy határolódjon el Szabó Ferenctől és kérjen bocsánatot a Körmendiektől, hogy egy ilyen embert rászabadított a városra!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: