A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Ma tartotta a Magyar Szocialista Párt a legnagyobb ellenzéki párt miniszterelnök-jelölő kongresszusát.

A küldöttek mintegy 96%-a bizalmat szavazott Botka Lászlónak, így most már nem csak a párt de Magyarország miniszterelnök jelölte a szegedi polgármester.


Kövess minket facebookon is


Programbeszédében Botka kifejtette az igazságosság mint szocialista alapkövetelmény részleteit. Államférfihez mérten, higgadtan de elszántan megüzente, csak azokkal tud együtt dolgozni akik képesek és készek azon dolgozni, hogy eltakaríthassa a párt az Orbán kormányt. Ha a szocialisták kerülnek kormányra figyelni fognak az elesettekre is, amely társadalmi csoportot Orbán teljesen kirekesztett és kisemmizett mára.

Méltó lakhatási körülményeket és bérminimumot ígér Botka. Az MSZP elkötelezett az oktatás és az egészségügy rendbehozatalára és luxusadót vetnek ki a tehetősebbre, hogy visszaálljon az igazság a kormány mai fordított Robin Hoodként folytatott torz, gazdagoknak kedvező társadalompolitikájából egy szolidárisabb mederbe.

Molnár Gyula az MSZP elnöke Horn Gyula korábbi pártelnök szavaival élve elmondta: “Csak egy erős párt tud segíteni a gyengéken”. Nevekkel viccelődve azt mondta a Gyula jelentése a fáklya a lelkesítő, míg a László jelentése a hatalom és a dicsőség. Mint fogalmaz a pártelnök ő készen áll vinni a fáklyát és csapatkapitányként az MSZP-t lelkesítve elvezetni a pártot a győzelemig.

Valami furcsa dolog volt Botka mögött

Figyelmet érdemel a háttér is, ami előtt a szónokok megtették bejelentésüket. A szokásos magyar és uniós zászlók mellett megjelent egy új zászló is.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


A NATO zászlaja mellyel a párt ki kívánta fejezni értékorientáltságát és nyilán kritikaként a mostani Oroszországhoz közeledő kormánnyal szemben. Az MSZP vitte be az országot a NATO-ba és az Unióba és az MSZP is fogja bent tartani, hangzott el több felszólaló szójánál.

“Ha győzünk bérplafont vezetünk be az állami vállalatoknál, ha győzünk a multiknak meg kell egyezniük a munkavállalókkal a bérkülönbségekről, ha győzünk megtisztítjuk az ügyészséget és bilincs vár a tolvajokra, ha győzünk szabadon kiabálhatjuk a Hősök terén, hogy ruszkik haza2 zárta beszédét Botka.Végre megindult az MSZP!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here