Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Volt egy felcsúti legényke aki mert nagyot álmodni és ennek az álomnak rendelte alá a munkáját és eszerint cselekedett.

Mondhatnánk ha a történet csak így pacuhán egyváltozós lenne, hogy szép dolog ez, hiszen ki ne ismerné el ezt a teljesítményt ki ne gratulálna.

Csak hogy ez a legény Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, aki mindent megtett annak érdekében, hogy teljesüljön a vágya, tekintet nélkül arra, milyen következményei lesznek ennek hazájára nézve.

Merthogy a CEU és az elmúlt időszak politikai döntései semmi másról nem szóltak minthogy Orbán legnagyobb álma teljesüljön és találkozhasson Donald J. Trumppal az Egyesült Államok elnökével.

Valahogy ugyanis el akarja ismertetni nemzetközi szinten mind azt az ámokfutást amit végrehajtott ebben a kis országban annak miniszterelnöke.

Ez a legitimációt Orbán a republikánusoktól várta eddig mind hiába, merthogy a Trump adminisztráció határozottan elítélte a CEU ellehetetlenítését és a Sorosiszta háttérhatalmat sem úgy látják, mint ahogy az Orbán előre feltételezte.

Bár Orbán sosem volt szívesen látott vendég az Egyesült Államokban ez az állapot Trumppal sem változott. Most mégis közös képen feszít a magyar vezető és az USA elnöke, de ez is csak keserédes kényszerfotó.

A NATO-csúcson készült csoportképen (Reuters/ Jonathan Ernst) a szervezet főtitkára, Jens Stoltenberg mutat valamit, amit a görög kormányfő, Alexisz Ciprasz érdeklődve figyel,  az amerikai elnök Donald Trump már kevésbé lelkes. Kissé karótnyelt/unott ábrázattal néz a kamerába Nagy-Britannia miniszterelnöke Theresa May, ám Orbán Viktor miniszterelnök igazi huszáros testtartással mutatja meg, hogy áll be egy ilyen “családi fotóra” egy magyar kormányfő.

és még egy kép ( nehéz betelni a látvánnyal):

Nade most jön a lényeg, a huszáros virtus a videón is megmutatkozik:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: