Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz az MTI-vel végezteti a piszkos munkát. Annyira nem tudnak mit kezdeni a fidesznél Bottkával, hogy ismét a megszokott aljas eszközöket vették elő.

Most éppen meghamisították az MSZP miniszterelnök-jelöltjének szavait. Bevetették az MTI-t azaz a nehéztüzérséget.

Első látásra nem tűnik problémának azonban a megyei lapok, a kis szerkesztőségek és a regionális rádiók arra vannak kényszerítve, hogy az MTI híreiből dolgozzanak.

Tehát jó kommunista módjára a KISZ táborok közkedvelt játékát játsszák és eltorzítják az MSZP üzeneteit – erre a tényre hívta fel a figyelmet Nyakó István az MSZP sajtófőnöke.

Lebontaná a magyar-szerb határon a bevándorlás feltartóztatására emelt kerítést az MSZP kormányfőjelöltje, ha működne az Európai Unió határvédelmi ellenőrzése, és a közel-keleti helyzet megnyugodna. Botka Lászlót a Közép- és Kelet-európai Beruházási Csúcstalálkozón kérdezte a Reuters brit hírügynökség. Ezt írta az MTI. A szocialisták szerint hazudik a fideszes propaganda, mivel Botka László nem azt mondta, hogy győzelme esetén lebontja a déli határszakaszon a kerítést, hanem azt, hogy az EU közös határvédelmi mechanizmusának elfogadása és kiépítését követően, valamint a közel-keleti helyzet megnyugvása esetén a kerítésre már nem lesz szükség.

A szocialista politikus az interjúban arról is beszélt, hogy a jövő évi választáson egyféleképp lehet legyőzni Orbán Viktort: ha egyetlen baloldali kihívója.

“Nem lehet választási sikert elérni a jelenlegi tömegbázis szélesítése nélkül. Hiteles és erőteljes, a társadalmi egyenlőségre szilárdan épülő programra van szükségünk, továbbá biztosítékokkal kell szolgálnunk arra, hogy tanultunk 2010 előtti hibáinkból” – idézte a Reuters Botka Lászlót.

Az MSZP kormányfőjelöltje kizártnak mondta, hogy együttműködés jöhetne létre pártja és a Jobbik között. Utóbbi politikáját sikertelennek és hiteltelennek minősítette.

Saját pártjáról szólva azt mondta, hogy az nem fogja megismételni 2014-ben elkövetett hibáit, amikoris a baloldali pártok belesüppedtek egy hosszadalmas civakodásba arról, hogy együttműködjenek-e egyáltalán, és ha igen, miként.

Botka szavai szerint a szocialisták szükség esetén egyedül mennek végig az úton. “Mindenki a saját útját keresgéli mostanság. Én előálltam egy határozottan új baloldali programmal. Ki akarom szélesíteni támogatóim körét, és biztos vagyok abban, hogy végül mindenki fontolóra veszi felelősségét a jelenlegi kormány leváltásában” – mondta Botka László.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: