Ma 18 órakor tüntetés a Fidesz-székház előtt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Rendkívüli tüntetést tart az MSZP a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt 2017. 05 26-án.

Az ellenzéki párt a hírek szerint ma reggel kapta a hírt, hogy este a Lendvay utcai Fidesz székházban “tolvajszövetség megkötésére kerül sor.” Kövér László és Farkas Flórián ugyanis ma 18.30-kor megkötik a Fidesz-Lungo Drom választási együttműködést.

Az MSZP szerint méltó és igazságos cselekedet, ha az “ünnepélyes ceremónia” alatt a ház előtt demonstrálva elmondják: Tolvajszövetség alakul, a madarat tolláról, embert barátjáról közmondás jegyében.Az MSZP mindenkit arra kér, hogy amennyiben ideje engedi tartson velük, és hozza el barátait, ismerőseit is. A tüntetésen felszólalnak Teleki László és Gúr Nándor országgyűlési képviselőink.

Cím: Budapest, VI. kerület, Lendvay utca 28. előtt (megközelíthető a Hősök tere metrómegállótól)

Gyülekező: 18 órától!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük