Ma 18 órakor tüntetés a Fidesz-székház előtt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Rendkívüli tüntetést tart az MSZP a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt 2017. 05 26-án.

Az ellenzéki párt a hírek szerint ma reggel kapta a hírt, hogy este a Lendvay utcai Fidesz székházban “tolvajszövetség megkötésére kerül sor.” Kövér László és Farkas Flórián ugyanis ma 18.30-kor megkötik a Fidesz-Lungo Drom választási együttműködést.

Az MSZP szerint méltó és igazságos cselekedet, ha az “ünnepélyes ceremónia” alatt a ház előtt demonstrálva elmondják: Tolvajszövetség alakul, a madarat tolláról, embert barátjáról közmondás jegyében.

Az MSZP mindenkit arra kér, hogy amennyiben ideje engedi tartson velük, és hozza el barátait, ismerőseit is. A tüntetésen felszólalnak Teleki László és Gúr Nándor országgyűlési képviselőink.

Cím: Budapest, VI. kerület, Lendvay utca 28. előtt (megközelíthető a Hősök tere metrómegállótól)

Gyülekező: 18 órától!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük