Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puzsér Róbert, az ország ideggóca, szerdán ismét csúcsra járt, és ahogy ilyenkor szokta, most is alaposan kiosztott valakiket, ez alkalommal a „NER hasznos hülyéit”.

Négy észrevétel Habony Árpád

bérkommentelőinek és a NER hasznos hülyéinek okulására:

I.Én nem álltam be Orbán Viktor mögé. Az iszlámmal kapcsolatos fenntartásaimat már akkor hangoztattam, amikor a nemzetvezető még muszlim többségű társadalmakban látta Magyarország természetes szövetségeseit. Amikor Orbán Viktor még Közép-Európa legnagyobb mecsetét tervezte felépíteni Budapesten, én ugyanitt a politikai iszlám jelentette veszélyre figyelmeztettem többször és nyilvánosan. Ha valaki azóta átgondolta Magyarország helyét a nagyvilágban, az a nemzetvezető, de pusztán ettől még nem fog szebben csengeni fülemben a müezzin éneke.

II. Orbán Viktor nem védett meg senkit és semmit. Orbán Viktor átengendett nyolcszázezer bevándorlót – a schengeni határon át, az egész országon át. Tény, hogy nagy volt a nemzetközi nyomás, de a pontos kalkuláció azt mutatja, hogy a végvári kapitány egyetlen bevándorlót sem állított meg – viszont odadobta a schengeni jogot meg a magyar szuverenitást a germán kancellárnak. Ilyen helyzetben egy államférfi vagy megvédi a határt, vagy lemond. Orbán Viktor nem államférfi: Orbán Viktor megnyitotta Európa rá bízott kapuit az emberáradat előtt, miközben a tévében azzal pózolt, hogy ő a végvárvédő kapitány. Egy államférfinak, Teleki Pálnak ehhez nem volt gyomra – nem volt kéznél se kokain, se marketingtanácsadó.

 III. Mélyen tisztelt nersevista söpredék:

nektek ugyan mi bajotok az iszlámmal?! Megállás nélkül buziztok, zsidóztok, megvetitek a szólásszabadságot, lenézitek a liberális értékeket. Bayer Zsolt jobb napjain nagyobb elszántsággal gyalázza a pápát Őszentségét[!], mint a legveszettebb imám a Közel-Keleten. Vegyétek már észre, hogy az iszlámnak a kritikája pont ugyanabból az attitűdből fakad, amiből a ti huszadik századi identitásotoknak a kritikája! Nem véltelen, hogy a balliberális tábor legnagyobb szellemei, Kertész Imre és Konrád György egyaránt megvallották az iszlámmal szemben szükséges önvédelem elvét. Eközben a ti végvári kapitányotok az iszlám[!] világban magyar állampolgársággal seftel – mi a haza-árulás, ha ez nem az?!

 IV. Nem kell féltenetek az adótokat attól, hogy radikálisokat telepítenek majd vissza belőle a Közel-Keletre meg Észak-Afrikába. A ti adóforintjaitokat vagy beoltják a narancsbőr alá, vagy szétosztják köztetek, hogy a szavazataitokkal fizessetek értük. Meg lehet nyugodni, parasztok: ebből nemhogy áttelepítésre nem marad, de rendes oktatásra meg egészségügyre sem. Jelzem továbbá nektek, hogy ez már nem a Kun Bélák meg a Héjjas Ivánok uralma: ennek a helyzetnek a kezelésére itt, a nyugati jogállamokban nincs más mód, mint hogy az állam az irtózatos szociális, rendvédelmi és társadalmi költségek kiváltására törvényesen megvásárolja a radikális iszlamisták államporgárságát annyi pénzért, amennyiből azok nélkülözésmentes életet tudnak élni egy olyan társadalomban, melyet a saría szabályoz. Más jogszerű úton a szélsőséges európai állampolgárok nem távolíthatóak el Európából. A transzportokat – utólagos felháborodásotokat tudomásul véve – töröltük a menetrendből. A meszes gödör is bezárt.

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: