Puzsér nekiment a Fidesznek: “mi a haza-árulás, ha ez nem az?!”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Puzsér Róbert, az ország ideggóca, szerdán ismét csúcsra járt, és ahogy ilyenkor szokta, most is alaposan kiosztott valakiket, ez alkalommal a „NER hasznos hülyéit”.

Négy észrevétel Habony Árpád

bérkommentelőinek és a NER hasznos hülyéinek okulására:

I.Én nem álltam be Orbán Viktor mögé. Az iszlámmal kapcsolatos fenntartásaimat már akkor hangoztattam, amikor a nemzetvezető még muszlim többségű társadalmakban látta Magyarország természetes szövetségeseit. Amikor Orbán Viktor még Közép-Európa legnagyobb mecsetét tervezte felépíteni Budapesten, én ugyanitt a politikai iszlám jelentette veszélyre figyelmeztettem többször és nyilvánosan. Ha valaki azóta átgondolta Magyarország helyét a nagyvilágban, az a nemzetvezető, de pusztán ettől még nem fog szebben csengeni fülemben a müezzin éneke.

II. Orbán Viktor nem védett meg senkit és semmit. Orbán Viktor átengendett nyolcszázezer bevándorlót – a schengeni határon át, az egész országon át. Tény, hogy nagy volt a nemzetközi nyomás, de a pontos kalkuláció azt mutatja, hogy a végvári kapitány egyetlen bevándorlót sem állított meg – viszont odadobta a schengeni jogot meg a magyar szuverenitást a germán kancellárnak. Ilyen helyzetben egy államférfi vagy megvédi a határt, vagy lemond. Orbán Viktor nem államférfi: Orbán Viktor megnyitotta Európa rá bízott kapuit az emberáradat előtt, miközben a tévében azzal pózolt, hogy ő a végvárvédő kapitány. Egy államférfinak, Teleki Pálnak ehhez nem volt gyomra – nem volt kéznél se kokain, se marketingtanácsadó.

 III. Mélyen tisztelt nersevista söpredék:

nektek ugyan mi bajotok az iszlámmal?! Megállás nélkül buziztok, zsidóztok, megvetitek a szólásszabadságot, lenézitek a liberális értékeket. Bayer Zsolt jobb napjain nagyobb elszántsággal gyalázza a pápát Őszentségét[!], mint a legveszettebb imám a Közel-Keleten. Vegyétek már észre, hogy az iszlámnak a kritikája pont ugyanabból az attitűdből fakad, amiből a ti huszadik századi identitásotoknak a kritikája! Nem véltelen, hogy a balliberális tábor legnagyobb szellemei, Kertész Imre és Konrád György egyaránt megvallották az iszlámmal szemben szükséges önvédelem elvét. Eközben a ti végvári kapitányotok az iszlám[!] világban magyar állampolgársággal seftel – mi a haza-árulás, ha ez nem az?!

 IV. Nem kell féltenetek az adótokat attól, hogy radikálisokat telepítenek majd vissza belőle a Közel-Keletre meg Észak-Afrikába. A ti adóforintjaitokat vagy beoltják a narancsbőr alá, vagy szétosztják köztetek, hogy a szavazataitokkal fizessetek értük. Meg lehet nyugodni, parasztok: ebből nemhogy áttelepítésre nem marad, de rendes oktatásra meg egészségügyre sem. Jelzem továbbá nektek, hogy ez már nem a Kun Bélák meg a Héjjas Ivánok uralma: ennek a helyzetnek a kezelésére itt, a nyugati jogállamokban nincs más mód, mint hogy az állam az irtózatos szociális, rendvédelmi és társadalmi költségek kiváltására törvényesen megvásárolja a radikális iszlamisták államporgárságát annyi pénzért, amennyiből azok nélkülözésmentes életet tudnak élni egy olyan társadalomban, melyet a saría szabályoz. Más jogszerű úton a szélsőséges európai állampolgárok nem távolíthatóak el Európából. A transzportokat – utólagos felháborodásotokat tudomásul véve – töröltük a menetrendből. A meszes gödör is bezárt.

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük