Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Végletesen röhejessé vált a Fidelitas a Fidesz ifjúsági szervezete. Az egy dolog, hogy a pénzekkel kitömött ifjúsági szervezet egyetlen tagja sem tud egyetlen alkalmat felidézni, mikor tettek volna valamit a fiatalok érdekében, de mára az ország fiataljai egy szánalmas és nevetséges szervezetet látnak maguk előtt.

Megsérült a brand

A Fidelitas vezetői is érzékelik, hogy nem tett jót a fenti képen látható salgótarjáni akciója a szervezetnek, már csak azért sem mert az internet legnagyobb sztárjai is mémesítették már a Fidelitas baklövését:

Valamit tenni kell

Simicska Ádám – a kormánykörökben kegyvesztetté vált Simicska Lajos nagyvállalkozó fia levelet kapott a Fidelitastól. Az írást azonnal nyilvánosságra is hozta Facebook oldalán. -írja a Blikk.hu

A levélben az áll, hogy Varga-Bajusz Veronika panaszának helyt adva Simicska Ádámot kizárták a szervezetből. A Fidesz ifjúsági szervezetének alapelveit az indoklás szerint megsértette Simicska Ádám, mégpedig épp a közösségi médiában tett nyilatkozataival.

Simicska Ádámnak valószínűleg nem okozott nagy lelki törést a Fidelitas levele, mivel két kacagó hangulatjel kíséretében posztolta ki a Facebookra a dokumentumot:

A hvg.hu-nak Böröcz László, a Fidelitas elnöke megerősítette, hogy kizárták Simicska Ádámot. hozzátette: meghívták az etikai bizottság tárgyalására a panaszost és Simicskát is, de Simicska Ádám nem ment el a tárgyalásra. Böröcz azt is mondta, korrektebb lett volna, ha Simicska Ádám maga lép ki a szervezetből.

Simicska Ádám április elején intézett kirohanásokat a Fidesz és Orbán Viktor ellen.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: