Listába szedik a jobboldal árulóit a fidesz-közeli sajtónál


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elkezdték lemészárolni mostmár egymást is a jobboldalon. Ha ma valaki jobboldali nem lehet könnyű az élete. Egyfelől el kell hitetnie magával, hogy a kormány a legjobbat akarta, figyelmen kívül kell hagynia azt, hogy lopnak csalnak és hazudnak és még hűségesen be is kell nyalnia a ma földesurainak.

A Fidesz szennylapjában a 888.hu-n jelent meg az a publicisztika amelyben a saját oldaluk elárulóit vették listába, vagyis azokat a médiamunkásokat akik – no nem mindig – de időnként írtak igazat is.

A cikk címe: Konzervatív propagandisták, akik benyaltak a liberálisoknak, és azokat a jobboldali újságírókat gyűjtik benne listába, akik szerintük elárulták a konzervatív értékeket.

Teszi mindezt az a 888.hu, amely ki sem látszik Orbán farpofái közül, és amelynek főszerkesztője maga minősítette reklámfogásnak és “politikai terméknek” a Fidesz konzervativizmusát.

A “cikk” szerzője magát humorosnak képzelve konszarvatívnak nevezi a listázott személyeket, majd hosszan gyalázza őket.

Nem másoljuk ide a listát, elég legyen annyi, hogy a Mandiner, a Magyar Nemzet, az Alfahír és a HírTV munkatársai szerepelnek rajta.

A fejünket verjük a falba, ilyen ország nincs még egy a világon.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük