Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elkezdték lemészárolni mostmár egymást is a jobboldalon. Ha ma valaki jobboldali nem lehet könnyű az élete. Egyfelől el kell hitetnie magával, hogy a kormány a legjobbat akarta, figyelmen kívül kell hagynia azt, hogy lopnak csalnak és hazudnak és még hűségesen be is kell nyalnia a ma földesurainak.

A Fidesz szennylapjában a 888.hu-n jelent meg az a publicisztika amelyben a saját oldaluk elárulóit vették listába, vagyis azokat a médiamunkásokat akik – no nem mindig – de időnként írtak igazat is.

A cikk címe: Konzervatív propagandisták, akik benyaltak a liberálisoknak, és azokat a jobboldali újságírókat gyűjtik benne listába, akik szerintük elárulták a konzervatív értékeket.

Teszi mindezt az a 888.hu, amely ki sem látszik Orbán farpofái közül, és amelynek főszerkesztője maga minősítette reklámfogásnak és “politikai terméknek” a Fidesz konzervativizmusát.

A “cikk” szerzője magát humorosnak képzelve konszarvatívnak nevezi a listázott személyeket, majd hosszan gyalázza őket.

Nem másoljuk ide a listát, elég legyen annyi, hogy a Mandiner, a Magyar Nemzet, az Alfahír és a HírTV munkatársai szerepelnek rajta.

A fejünket verjük a falba, ilyen ország nincs még egy a világon.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...