Ha Ön utálja Orbánt, akkor van egy nagyon hasznos és jó hírünk!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

 

Zseniális, egyszerűen zseniális. Ezzel a kis trükkel sokat tehet annak érdekében, hogy megállítsa Orbánt.

Na de miről van szó?

Valaki készített egy tartalomszűrő bővítményt a Chrome böngészőhöz. A kiegészítő neve elég beszédes: Felcsút 1.0 PropagandaBlokkoló.

A segédprogram nem tesz mást, mint blokkolja a számítógépen a kormányzati fenntartású vagy éppen kormányzati hirdetésekkel kitömött, a bővítmény fejlesztői szerint csak a kormánypropagandát harsogó weboldalak elérését.

“Hú, ez közel volt! A kért oldal a Fidesz propagandabirodalmához tartozik, ezért a Felcsút 1.0 bővítmény meggátolta a betöltését.” – mindössze ez az üzenet olvasható, ha például az Origo, a Magyar Idők, a Ripost, a 888 és a közmédia oldalait próbálja behozni az ember.

Az innen telepíthető Chrome-bővítmény védelmi rendszerén egy rés már biztosan van. Végigpróbáltuk a Mészáros Lőrinc által szintén kormányzati érdekkörbe vont mediaworksös megyei lapokat, és a békés megyei Beol átjut a szűrőn.

 

 

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük