Ha Ön utálja Orbánt, akkor van egy nagyon hasznos és jó hírünk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

 

Zseniális, egyszerűen zseniális. Ezzel a kis trükkel sokat tehet annak érdekében, hogy megállítsa Orbánt.

Na de miről van szó?

Valaki készített egy tartalomszűrő bővítményt a Chrome böngészőhöz. A kiegészítő neve elég beszédes: Felcsút 1.0 PropagandaBlokkoló.

A segédprogram nem tesz mást, mint blokkolja a számítógépen a kormányzati fenntartású vagy éppen kormányzati hirdetésekkel kitömött, a bővítmény fejlesztői szerint csak a kormánypropagandát harsogó weboldalak elérését.

“Hú, ez közel volt! A kért oldal a Fidesz propagandabirodalmához tartozik, ezért a Felcsút 1.0 bővítmény meggátolta a betöltését.” – mindössze ez az üzenet olvasható, ha például az Origo, a Magyar Idők, a Ripost, a 888 és a közmédia oldalait próbálja behozni az ember.

Az innen telepíthető Chrome-bővítmény védelmi rendszerén egy rés már biztosan van. Végigpróbáltuk a Mészáros Lőrinc által szintén kormányzati érdekkörbe vont mediaworksös megyei lapokat, és a békés megyei Beol átjut a szűrőn. 

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük