El sem hiszi mit talált ki a Fidesz-média Alföldiről


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Alföldi Róbert az ismert színész-rendező mostanában nyíltan vállalta véleményét. Bátran és keményen vett elő olyan témákat, amelyekkel nyilván ráléphetett a kormánypárt tyúkszemére.

Pártunk és kormányunk azonban nem oly a neki nem tetsző véleményekkel szemben. Meg is indult a lejárató kampány, ám politikusok helyett ezúttal a célkeresztben Alföldi Róberttel.

A Magyar Idők nevű nyomtatvány ezzel a bájos címmel adott új utálni valót híveinek:„Alföldi Róbert ismét coming outolt”

A színész – rendező nemrég a Momentum olimpia-ellenes mozgalma mellé állt, pedig állítása szerint megkönnyezi a magyar himnuszt.”

Ezzel a mondatával azt üzeni, hogy aki magyarnak vallja magát, az nem lehet gondolkodó européer. Jelentem, az ország jelentős része az, vagy az szeretne lenni. Hiába vágyik a miniszterelnök a keleti áldemokráciák követője lenni, a magyarok inkább választanák a nyugati civilizáció lehetőségét.

Az Orbán-kommandó jeles harsonája így folytatja:

„Most a Soros-csapatba is bejelentkezett. Közösségi oldalán buzdított a civilek melletti petíció aláírására. Mint írta a civilek üldözése „aljas és gyáva arrogancia”

És végül levonja végső következtetését:

„Úgy látszik a Soros- polip csápjának a liberális művészvilágban is erős a szorítása.”

 

Nanáhogy SOROS! Mi meg röhögnénk, ha nem ennek a bandának a kezében lenne a sajtó nagy része és tudnánk amit ha egy normális demokráciában élnénk, biztosra vehetnénk: Ebbe belebuknak!

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük