El sem hiszi mit talált ki a Fidesz-média Alföldiről


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Alföldi Róbert az ismert színész-rendező mostanában nyíltan vállalta véleményét. Bátran és keményen vett elő olyan témákat, amelyekkel nyilván ráléphetett a kormánypárt tyúkszemére.

Pártunk és kormányunk azonban nem oly a neki nem tetsző véleményekkel szemben. Meg is indult a lejárató kampány, ám politikusok helyett ezúttal a célkeresztben Alföldi Róberttel.

A Magyar Idők nevű nyomtatvány ezzel a bájos címmel adott új utálni valót híveinek:

„Alföldi Róbert ismét coming outolt”

A színész – rendező nemrég a Momentum olimpia-ellenes mozgalma mellé állt, pedig állítása szerint megkönnyezi a magyar himnuszt.”

Ezzel a mondatával azt üzeni, hogy aki magyarnak vallja magát, az nem lehet gondolkodó européer. Jelentem, az ország jelentős része az, vagy az szeretne lenni. Hiába vágyik a miniszterelnök a keleti áldemokráciák követője lenni, a magyarok inkább választanák a nyugati civilizáció lehetőségét.

Az Orbán-kommandó jeles harsonája így folytatja:

„Most a Soros-csapatba is bejelentkezett. Közösségi oldalán buzdított a civilek melletti petíció aláírására. Mint írta a civilek üldözése „aljas és gyáva arrogancia”

És végül levonja végső következtetését:

„Úgy látszik a Soros- polip csápjának a liberális művészvilágban is erős a szorítása.”

 Nanáhogy SOROS! Mi meg röhögnénk, ha nem ennek a bandának a kezében lenne a sajtó nagy része és tudnánk amit ha egy normális demokráciában élnénk, biztosra vehetnénk: Ebbe belebuknak!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük