Videóban vallotta be Vona Gábor: Nem akar miniszterelnök lenni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Készítjük a zsebkendőket. Vona nem akar miniszterelnök lenni. Persze pártját nem fenyegeti ez a veszély, hiszen a Jobbik folyamatosan veszít támogatottságából.

Mégis érdekes az a tény, hogy Vona ennyire nem akar miniszterelnök lenni. Persze a siker halála az ambíció és hát a Jobbik háza-táján közel sem mennek túl jól a dolgok. Talán Vona belátta azt, amit már sokan suttognak, a Jobbiknak történelmi mélypontot fog hozni a 2018-as választás.

Szervezeti értelemben radikálisan meggyengült a Jobbik. A józsfvárosi  időközi választásokon egy szavazattal kapott többet a radikális párt mint ahány támogató egyáltalán szükséges volt ahhoz, hogy a párt egyáltalán indulni tudjon a választásokon.

A Jobbik utolsó elkeseredett kísérlete a mostani plakátkampány, melyben a szocialisták üzeneteivel próbálnak alkotni valamit, de a lufi nemsokára kidurran. Elfogyott a mondanivaló és a hitelesség.
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük