Videóban vallotta be Vona Gábor: Nem akar miniszterelnök lenni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Készítjük a zsebkendőket. Vona nem akar miniszterelnök lenni. Persze pártját nem fenyegeti ez a veszély, hiszen a Jobbik folyamatosan veszít támogatottságából.

Mégis érdekes az a tény, hogy Vona ennyire nem akar miniszterelnök lenni. Persze a siker halála az ambíció és hát a Jobbik háza-táján közel sem mennek túl jól a dolgok. Talán Vona belátta azt, amit már sokan suttognak, a Jobbiknak történelmi mélypontot fog hozni a 2018-as választás.

Szervezeti értelemben radikálisan meggyengült a Jobbik. A józsfvárosi  időközi választásokon egy szavazattal kapott többet a radikális párt mint ahány támogató egyáltalán szükséges volt ahhoz, hogy a párt egyáltalán indulni tudjon a választásokon.

A Jobbik utolsó elkeseredett kísérlete a mostani plakátkampány, melyben a szocialisták üzeneteivel próbálnak alkotni valamit, de a lufi nemsokára kidurran. Elfogyott a mondanivaló és a hitelesség.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük