Szidni merted Orbánt?! 400 ezer forintos büntetés a jutalmad!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Van az a pont amikor megrettenünk és van az amikor csak szánakozva nézünk ki a fejünkből, hogy ilyen is megtörténhet.

Orbán ott kapta a legnagyobb gyomrost, ahonnan a legjobban fáj neki a lelátóról. A Magyar Labdarúgó-szövetség 400 ezres büntetést rótt ki az Újpestre, amiért a lelátón Orbán Viktort kritizáló rigmusokat skandáltak a Videoton elleni hétvégi meccsen.

Újpesten, a meccset 3-0-ra elveszítő hazai szurkolók kórusban szidták Orbánt és a Videoton drukkereit.

A kapocs a klub és a miniszterelnök között ismert: a fehérváriakat egy sor olyan gigacég támogatja, amelynek vezetője szoros kapcsolatot ápol Orbánnal, és rendre zsíros megrendeléseket kap – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

Az újság kiemeli, hogy a hivatalos indoklás szerint az Újpest azért bűnhődik, mert szurkolói az ellenfelet és egy politikust szidtak.

Utóbbi azért példátlan, mert a szövetség eddig még soha nem rótt ki büntetést azért, mert a drukkerek egy közszereplőt kritizáltak.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük