Szidni merted Orbánt?! 400 ezer forintos büntetés a jutalmad!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Van az a pont amikor megrettenünk és van az amikor csak szánakozva nézünk ki a fejünkből, hogy ilyen is megtörténhet.

Orbán ott kapta a legnagyobb gyomrost, ahonnan a legjobban fáj neki a lelátóról. A Magyar Labdarúgó-szövetség 400 ezres büntetést rótt ki az Újpestre, amiért a lelátón Orbán Viktort kritizáló rigmusokat skandáltak a Videoton elleni hétvégi meccsen.

Újpesten, a meccset 3-0-ra elveszítő hazai szurkolók kórusban szidták Orbánt és a Videoton drukkereit.A kapocs a klub és a miniszterelnök között ismert: a fehérváriakat egy sor olyan gigacég támogatja, amelynek vezetője szoros kapcsolatot ápol Orbánnal, és rendre zsíros megrendeléseket kap – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

Az újság kiemeli, hogy a hivatalos indoklás szerint az Újpest azért bűnhődik, mert szurkolói az ellenfelet és egy politikust szidtak.

Utóbbi azért példátlan, mert a szövetség eddig még soha nem rótt ki büntetést azért, mert a drukkerek egy közszereplőt kritizáltak.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük