Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van az úgy hogy nem tudunk értelmezni szövegeket még mi médiamunkások sem. Nade nagyon ciki az, amennyire félreértették az alábbi szöveget, vagy félre akarták érteni.

Viseltessünk jóindulattal a sajtó iránt, vagy legalábbis higgyük azt, hogy csak szenzációhajhászás történt és csak olvasószámot akartak generálni ugyanis nagyon kellemetlen az a sztori ami itt megtörtént.

Bombaként robbant a hír, hogy Pál Tibor szocialista önkormányzati képviselő a fidesszel karöltve meg akarja szüntetni a Budapest Parkot. Azaz inkább az, hogy a szocialisták kezdeményezésére a Fidesz megszünteti a Budapest Parkot a fiatalok közkedvelt szórakozóhelyét.

Ismerve Pál Tibor munkásságát kicsit utánajártunk az ügynek és természetesen nem csalódtunk a politikusban, ellenben a kollégákban annál inkább.

Merthogy kiderült a sajtó munkatársai nem tudtak értelmezni egy nem is bonyolult szakmai szöveget.

Segítünk!

A Szocialisták önkormányzathoz benyújtott anyaga, amely nem több mint egy oldal itt elérhető és aki egy csepp szövegértéssel fel van ruházva meg is ismerheti a benne foglaltakat.

De azért mint említettük, segítünk.

 

Az írásmű címe az, hogy INTERPELLÁCIÓ. Utánanéztünk az idegen szavak kéziszótárában a szó jelentésének:

interpelláció

írásbeli kérdés a kormányhoz

Vagyis Pál Tibor nem javaslatokat fogalmazott meg, nem ELŐTERJESZTÉST tett, hanem egy írásbeli kérdést tett fel Ferencváros polgármesterének.

Az olvasni és szövegeket értelmezni nem tudók sorába az ismert rapper Majka is megmutatta tudását, hiszen az alábbi sorokkal illette a kértést feltenni merő szocialista politikust:

 Kedves MSZP-s képviselő úr!!
Esetleg azt nem lehetne, hogy a te fejedet betonozzák le? Beszarás… És ezek a idióták képviselik az ellenzéket, akik egyébként évek óta a fiatalokat akarják magukhoz csábítani, mert a szavazóbazisuk 80+os! De ha már van egy ilyen barom köztük , legalább fentről nem szólnak le neki, hogy: haver mi van? Hülye lettél?

Ezzel egy időben az MSZP-ből Horváth Csaba és Pál Tibor közös sajtótájékoztatót tartottak, ahol cáfolták, hogy parkolót csinálnának a Budapest Parkból. Bár Pál korábban még összeegyeztethetőnek találta a két funkciót, most úgy fogalmazott, hogy ő csak tisztázni akarta, mi lesz a területtel, elvégre a Budapest Park szerződése 2019-ben lejár a fővárossal. Az önkormányzati képviselő azt mondta, hogy a terület tulajdonosaként a főváros tavaly még a budapesti olimpiára készülve villamos-végállomást tervezett a szórakozóhely területére. Most, hogy nem lesz olimpia újra javaslatot tett, az eredeti szabályozási tervben ugyanis P+R parkoló létesítése szerepel a területen, A sajtótájékoztatón hangsúlyozták, hogy

az MSZP számára értéket jelent a Budapest Park, és minden erejükkel meg fogják akadályozni, hogy bezárják a szórakozóhelyet.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: