Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz kampánygépezetét senki és semmi nem érdekli. ha kell bárkin átgázolnak annak érdekében, hogy némely politikai előnyhöz jussanak. De ha legalább megelégednének a maguk 30 ezüstpénzével….

Pár napig igazi médiasztár volt Bözsi néni, a nagygéci nyugdíjas, akit Orbán Viktor látogatott meg, de már bánja, hogy a házába engedte a miniszterelnököt. Legközelebb rendőrt küldene rá – mondta, aki meglátogatta az idős asszonyt.

Talán emlékeznek a történetre, amikor is Orbán elment Bözsi nénihez és azt ígérte, ha lesz pénz, újra emeli a nyugdíjat. Nos, Bözsi néni csalódott, és a pokolba kívánja azt a percet, mikor beengedte Orbánt az életébe.

Bözsi néni, elmondása szerint soha nem politizált, és csupán azért fogadta Orbánt, mert a távolról jött vendéget illik beengedni.

Az öltönyös urak azonban visszaéltek vendégszeretetével, és csúnyán meg is alázták. Már látja, ő csak arra kellett, hogy mutogassák, de segíteni bezzeg nem akarnak.

Soha többet nem akar szóba állni politikussal, hiszen a “pesti urak” becsapták, hazudtak róla, kiforgatták a szavait, és összevágták a róla készült felvételt is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: