A fideszes politikus kivételesen igazat mondott – fogjuk is a fejünket


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Megdöbbentő videó került fel az internetre.

Dömötör Csaba a Fidesz államtitkára – nem még véletlen sem az országé – csúnyán beleszaladt a habonyi kommunikációs katyvasz sűrűjébe és parlamenti felszólalásban vallotta be mi a helyzet.

Aki azt gondolja, hogy csak nyelvbotlás volt, gondolja végig azokat a képsorokat amelyek a dicső békemenetről készültek.

Mindezt Bárány Balázs az MSZP politikusa töltötte fel facebook oldalára. Mint Bárány fogalmaz:

Dömötör Csaba csúnyán elszólta – “Milyen igazságtétel várható azoktól, akik milliárdosokkal szerveztették a Békementet?”

Hát ez az. Semmilyen. Igazságot Botka László kormánya és az MSZP fog tenni kormányváltás után, a békement uszítói és szervezői pedig kereshetnek magukat más elfoglaltságok. Meg leginkább finanszírozást.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük