A fideszes politikus kivételesen igazat mondott – fogjuk is a fejünket


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megdöbbentő videó került fel az internetre.

Dömötör Csaba a Fidesz államtitkára – nem még véletlen sem az országé – csúnyán beleszaladt a habonyi kommunikációs katyvasz sűrűjébe és parlamenti felszólalásban vallotta be mi a helyzet.

Aki azt gondolja, hogy csak nyelvbotlás volt, gondolja végig azokat a képsorokat amelyek a dicső békemenetről készültek.

Mindezt Bárány Balázs az MSZP politikusa töltötte fel facebook oldalára. Mint Bárány fogalmaz:

Dömötör Csaba csúnyán elszólta – “Milyen igazságtétel várható azoktól, akik milliárdosokkal szerveztették a Békementet?”Hát ez az. Semmilyen. Igazságot Botka László kormánya és az MSZP fog tenni kormányváltás után, a békement uszítói és szervezői pedig kereshetnek magukat más elfoglaltságok. Meg leginkább finanszírozást.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük