Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

E-mailben kaptuk azt a nyílt levelet amely keserédes mosolyt hagyott az arcunkon. Ez a levél megmutatja a mai magyar kilátástalanságot és sorstragédiát, amelyet az Orbáni-rendszer teremtett kis haznákba.


Tisztelt Miniszterelnök úr!

Viktor!

A fenti megszólítás máris hazugsággal kezdődik, ugyanis nem maradt már semmit, amit tisztelhetnék Önben így tegezésre is váltok mert nálunk ez már csak így szokás.

Magamról annyit, hogy egy szabolcsi munkás ember vagyok, így mindenkitől előre elnézést kérek, ha néha nyersebben fogalmazok. Maradjunk annyiban a falumban, ahol élek Orbán kisebb tetteiért is már ment volna az ütő. No nem azért mert ennyire lecsúszottak lennénk mint ahogy a mai hatalmasok gondolják, pusztán csak mert van bennünk becsület.

Én is azon emberek közé tartozom, aki nyomorog bár itt a környéken egész jó fizetéssel rendelkezőnek számítok. 100 nettót mindig összeszedem egy hónapban, ehhez két műszakban dolgozom és néha hétvégente ha jól alakulnak a dolgok napszámba is el szoktam menni.

Két gyermekem van, akit próbálok tisztességre nevelni csak hát Ön mellett ez nehéz. Azt szokták mondani, hogy a részeg ember meg a gyerek mindig megmondja az igazat. Sajnos nálunk nincsen olyan sok csatorna csak az alap csatornák így rendszerint a hírek az MTV-től jutnak el hozzánk.

A lányom kérdezte tőlem, hogy ha a miniszterelnök bácsi nem mond igazat, akkor neki miért kellene? Na ez volt az a mondat ami arra ragadott, hogy levelet írja!

Mert mit teszel te ezzel az országgal. Az öregek egyre keservesebben élnek! Sok családnak és idős embernek, aki felépítette ezt az országot valóban az a kérdés, hogy gyógyszert vegyek vagy a rezsimet fizessem ki. Megalázó hűbérúri rendszert hoztál létre, melyben a jobbágyaid a közmunkások, a hűbéruraid meg azok a gerinctelen pénzbehajtók akik Mészáros Lőrinchez hasonlóan arra nem volnának alkalmasak, hogy a kertemet felkapálják.

Elmennek a fiatalok, akinek egy csepp esze van menekül a te korrupciótól és hazugságoktól átitatott mocskos rendszeredből. Azt hiszed komolyan hogy a magyar embernek nincs gerince? Hogy meg tudod vásárolnia  hűségünket hazugságokkal – mint a rezsicsökkentés – vagy könyöradományokkal, “ha majd úgy lesznek a számok”.

Elmész egy idős asszonyhoz és a világ bohócát csinálod belőle? Drága Bözsi néni, nem tűnt fel magának hogy ez a felcsúti ficsúr olyan lekezelően beszélt magával, hogy ha ezt velem tette volna meg olyat kapott volna visszakézből.

Viktor!

Te elvileg parasztgyerek vagy mint én! Nem tanítottak téged tisztességre? Hadat üzentél az EU-nak is, akiktől mindenki tudja hogy kapjuk a pénzt és az EU pénzek nélkül a te birodalmad is mint egy kártyavár omlott volna össze?

Drága nagyapám mondása volt mindig, amikor apám rossz fát tett a tűzre – igaz az öreg szerette az italt, amit úgy hallok te sem vetsz meg, hogy:

“Édes fiam akkor most a bort az ajtóba leteszed, ‘oszt induló kifelé bocsánatot kérni”

Nincs más válsztás mint bocsánatot kérni, de nem csak Brüsszeltől, hanem a sok millió megnyomorított magyartól akiket te tettél tönkre. Mert a hatalmadnak így vagy úgy de vége lesz!

Egy jó műbútorasztalos még lehet belőled, ha megteszed ezt, a lopott pénzt meg visszaadod. Mert ha erővel kell leváltani téged, nem lesz maradásod itt, mert ütő lesz!

Russzó Károly


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: