Ennél gyomorforgatóbb tette még nem volt a kormányzati médiának


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gyomorforgató, elfogadhatatlan és gusztustalan. Csak néhány azokból a jelzőkből, amelyeket az ember jó érzéssel le mer írni arról a tettről, amelyet volt pofájuk megtenni. Nem hittük, hogy alul tudja magát múlni a kormányzati média. tévedtünk.

Pápa Joci indult képviselve hazánkat az Euróviziós dalfesztiválon. Ez nem csak róla szól, hanem a teljes országról és nemzeti büszkeségünkről. Kívánóan helyt állt Joci és igen előkelő helyet szerzett a rangos dalversenyen.

Akiben van nemzeti érzés az tegnap minimum drukkolt és szorított hazánk fiának. Ezt tette a kormányzathoz közel álló Ripost is, ám olyan stílusban amely megengedhetetlen!

„Hajrá Cigány! Szorítunk Joci!” Így lelkesedik a Ripost az eurovíziós dalfesztivál magyar versenyzőjéért.

 Ez az alja mindennek! Gyomorforgató!

Nem ez az első és sajnos nem ez az utolsó eset arra, hogy minden elvet feladva a hiénák megindulnak.

Botka László kedden a Szegedma.hu ellen, csütörtökön pedig az Origo és Ripost ellen is sajtó-helyreigazítási pert nyert a Fővárosi Törvényszéken, további egy eljárás folyamatban van – írja a Népszava.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről az elmúlt hónapokban sorra születnek a lejárató szándékú cikkek és riportok az állami, illetve kormányzati médiában. Ennek hátterében a lap szerint is állhat, hogy Botka kihívóként egyes közvélemény-kutatások szerint már népszerűbb, mint Orbán Viktor.
Botka ezzel összefüggésben azt tanácsolta a fideszes sajtónak, hogy kutassák inkább Orbán Viktor vagyonnyilatkozatát, amelyben az szerepel, hogy a miniszterelnöknek 700 ezer forint a vagyona.

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük