Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyomorforgató, elfogadhatatlan és gusztustalan. Csak néhány azokból a jelzőkből, amelyeket az ember jó érzéssel le mer írni arról a tettről, amelyet volt pofájuk megtenni. Nem hittük, hogy alul tudja magát múlni a kormányzati média. tévedtünk.

Pápa Joci indult képviselve hazánkat az Euróviziós dalfesztiválon. Ez nem csak róla szól, hanem a teljes országról és nemzeti büszkeségünkről. Kívánóan helyt állt Joci és igen előkelő helyet szerzett a rangos dalversenyen.

Akiben van nemzeti érzés az tegnap minimum drukkolt és szorított hazánk fiának. Ezt tette a kormányzathoz közel álló Ripost is, ám olyan stílusban amely megengedhetetlen!

„Hajrá Cigány! Szorítunk Joci!” Így lelkesedik a Ripost az eurovíziós dalfesztivál magyar versenyzőjéért.

 Ez az alja mindennek! Gyomorforgató!

Nem ez az első és sajnos nem ez az utolsó eset arra, hogy minden elvet feladva a hiénák megindulnak.

Botka László kedden a Szegedma.hu ellen, csütörtökön pedig az Origo és Ripost ellen is sajtó-helyreigazítási pert nyert a Fővárosi Törvényszéken, további egy eljárás folyamatban van – írja a Népszava.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről az elmúlt hónapokban sorra születnek a lejárató szándékú cikkek és riportok az állami, illetve kormányzati médiában. Ennek hátterében a lap szerint is állhat, hogy Botka kihívóként egyes közvélemény-kutatások szerint már népszerűbb, mint Orbán Viktor.
Botka ezzel összefüggésben azt tanácsolta a fideszes sajtónak, hogy kutassák inkább Orbán Viktor vagyonnyilatkozatát, amelyben az szerepel, hogy a miniszterelnöknek 700 ezer forint a vagyona.

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: