2017. április 2. CEU (Central European University) melletti kiállás, tüntetés. Fotó: Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ismételten gigatüntetésre lehet számítani. A CEU melletti bátor forradalmárok ismét elözönlik Budapest utcáit azért, hogy letöröljék Orbán képéről a vigyort. ha ellenzéki vagy ott a helyed, mert információink szerint ez lesz az eddigi legnagyobb tüntetés.

Elégedetlen jobboldaliakat, liberálisokat, konzervatívokat megjelenésére is lehet számítani a jövő vasárnapi tüntetésen, így nagyobb lehet mint az eddigi tüntetések – állítja a tüntetés egyik szervezője.

A hvg.hu beszámolója szerint – A Lex CEU, a civilek elleni törvény, az EU-ellenes kampány, a szabad média maradéka elleni háború, a reklámadó és sok más dolog miatt szerveznek újabb tüntetést május 21-re, vasárnapra a Nem maradunk csendben és az Oktatási Szabadságot csoport tagjai. Mint írták, az elmúlt hónapok nagy tüntetéseinek szervezői fogtak össze, hogy ezzel is összefogásra ösztönözzék a polgárokat.

A tüntetés este fél 6-kor kezdődik a Műegyetem rakparton, onnan a Kossuth térre vonulnak.

Az esemény facebookos ismertetésében azt írták, “az elmúlt másfél hónapban a kormány szisztematikus hadjáratot folytat a magyar szabadság megmaradt intézményei ellen. A jövőnk ellen. Elég volt!” Az ember vagy passzívan szemléli ezt akár itthon, akár külföldre menekülve, vagy saját kezébe veszi a sorsa irányítását  üzenték a szervezők.

“Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal- és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért” – írták.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: