Aljasság: Pofánröhögte szó szerint a kormány azokat akiket nyomorba juttatott


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Heherésznek a népnyúzók. Így lehet kommentálni nyomdafesték tűrően azt amire nincs bocsánat.


Az emberminiszter Balog Zoltán a Mentők Napján tett gyalázatos kijelentéseket, amelyet humorosnak szánt és jól mutatja, hogy ezeknek mi a humor. Az odapörkölés egy speciális sajtóeseményen történt szerdán reggel, Budapest Belvárosában.

A luxushelyszínen tartották meg a “Közös reggeli az OMSZ dolgozóival a Kiosk-ban” c. mentősöknek tartott rendezvényt. A rendkívül alulfizetett mentősökre utalva pökhendi arogáns stílusban így fogalmazott az emberminiszter:

“Köszönöm szépen, én is tisztelettel köszöntök mindenkit. Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egyszeri alkalom.”

A gazdagok kormánya nem elég, hogy nem ad semmit és nem tesz semmit azokért, akik mindent megtesznek értünk, de megalázza őket és humor tárgyává teszi azt a nyomort amit okozott. A Horthy-rendszer legszebb pillanatai ezek.

Néhány PR fotóért kár volt a teljes mentőszakmával feltörölni a padlót!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük