Aljasság: Pofánröhögte szó szerint a kormány azokat akiket nyomorba juttatott


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Heherésznek a népnyúzók. Így lehet kommentálni nyomdafesték tűrően azt amire nincs bocsánat.


Az emberminiszter Balog Zoltán a Mentők Napján tett gyalázatos kijelentéseket, amelyet humorosnak szánt és jól mutatja, hogy ezeknek mi a humor. Az odapörkölés egy speciális sajtóeseményen történt szerdán reggel, Budapest Belvárosában.

A luxushelyszínen tartották meg a “Közös reggeli az OMSZ dolgozóival a Kiosk-ban” c. mentősöknek tartott rendezvényt. A rendkívül alulfizetett mentősökre utalva pökhendi arogáns stílusban így fogalmazott az emberminiszter:

“Köszönöm szépen, én is tisztelettel köszöntök mindenkit. Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egyszeri alkalom.”

A gazdagok kormánya nem elég, hogy nem ad semmit és nem tesz semmit azokért, akik mindent megtesznek értünk, de megalázza őket és humor tárgyává teszi azt a nyomort amit okozott. A Horthy-rendszer legszebb pillanatai ezek.

Néhány PR fotóért kár volt a teljes mentőszakmával feltörölni a padlót!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük