Aljasság: Pofánröhögte szó szerint a kormány azokat akiket nyomorba juttatott


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Heherésznek a népnyúzók. Így lehet kommentálni nyomdafesték tűrően azt amire nincs bocsánat.


Az emberminiszter Balog Zoltán a Mentők Napján tett gyalázatos kijelentéseket, amelyet humorosnak szánt és jól mutatja, hogy ezeknek mi a humor. Az odapörkölés egy speciális sajtóeseményen történt szerdán reggel, Budapest Belvárosában.

A luxushelyszínen tartották meg a “Közös reggeli az OMSZ dolgozóival a Kiosk-ban” c. mentősöknek tartott rendezvényt. A rendkívül alulfizetett mentősökre utalva pökhendi arogáns stílusban így fogalmazott az emberminiszter:“Köszönöm szépen, én is tisztelettel köszöntök mindenkit. Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egyszeri alkalom.”

A gazdagok kormánya nem elég, hogy nem ad semmit és nem tesz semmit azokért, akik mindent megtesznek értünk, de megalázza őket és humor tárgyává teszi azt a nyomort amit okozott. A Horthy-rendszer legszebb pillanatai ezek.

Néhány PR fotóért kár volt a teljes mentőszakmával feltörölni a padlót!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük