Már nem akkor a szája a nőverő fideszesnek – betörték a pofáját (videóval)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Semmi nem indokolhatja az agressziót. Még az sem ha az ember fia belép a Fideszbe. Még az se ha magas polcra kerül valaki, mert hát attól, hogy a kamrában a szart magas polcra teszik érezheti lekvárnak magát de attól még ugyanaz marad.

Nagy hagyománya van a kivagyi férfivillongásoknak a Fideszben. “Ön attól hogy szép, még nem biztos, hogy okos” aztán a szavakon túl néha vak komondorba folynak az események.

Nemrégiben történt, hogy bántalmazták, ráncigálták, lökdösték a 444.hu újságíróját, Halász Júliát a Fidesz XI. kerületi fórumán.

Az Index szerette volna megtudni, hogy a fideszes Szabó László hogyan emlékszik az incidensre.

Erre egy mai, fővárosi önkormányzati bizottsági ülés volt a legelső alkalom. Az alábbi videón látható a reakciója, amikor elcsípték a fővárosi önkormányzatban:

Pár napja Németh “Rezsibunkó” Szilárd bocsánatkérés helyett magát a bántalmazott újságírónőt gyalázta.

Azt a bicskanyitogató videót ITT tudod megnézni.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük