Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormány hadat üzent Brüsszelnek, Sorosnak és a háttérhatalomnak. Azonban mi van akkor, ha valójában semmi sem az, aminek látszik.

Mit mond a Fidesz. Azt hogy az Európai Unió rossz. Ránk akarja kényszeríteni a menekülteket, el akarja lopni a rezsicsökkentésünket és egyébként is bürokraták és bántják Orbán Viktort szeretett vezérünket. Az egész mögött felsejleni látszik Soros György, aki ügynökszervezetein keresztül dróton rángatja a bürokratákat, mert azok meg olyanok.

 

Egy szó mint száz a Fidesz szerint a mostani Európa élhetetlen, mert rosszul van vezetve. Azonban nem felejthetjük el, hogy az Európai Unió mindig is jobboldali vezetésű volt. Az Európai Néppárt vezeti, melynek a Fidesz is tagja, sőt Orbán Viktor vezetője is az Európai Néppártnak.

Az Európai Unió politikusai azonban nem valamilyen születési előjog vagy lélekvándorlás útján kerülnek hatalomba, hanem választások útján. Tehát ha Orbán azt akarja és a plakátok is ezt sugallják, hogy változzon meg a brüsszeli irányvonal.

Ez a kritika egyébként részben jogos. Az Európai Unió döntéshozatali mechanizmusa nehézkes, nagyobb szociális érzékenységre volna szükség és valóban értelmes dolgokra kellene fordítania  fejlesztési pénzeket, nem a dédestapolcsányi buszmegálló wi-fivel való felszerelésére.

De erre nem a kevesebb, sokkal inkább a több Európa a válasz. Szóval, ha Orbán azt akarja, hogy megváltozzon az Unió akkor a Szocialista frakciónak kell többségbe kerülnie. Ennek módja, ha az Unió országaiban a baloldali pártok kapnak többséget. Magyarországon tehát az MSZP-re kell szavazni ahhoz, hogy megváltozzon az EU szociálpolitikája és irányvonala.

A Brüsszeles kampány tehát egy titkos Fideszes mesterterv volna ahhoz, hogy az MSZP többséget kapjon, vagy Orbán annyira dilettáns, hogy azt sem tudja mi történik az őt körbevevő világban?

A cikket kérjük kellő iróniával olvasni

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: