El sem fogja hinni, hogy a kormány szerint most épp mit “támadott” meg Brüsszel


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hihetetlenek ezek a fiúk. Ha Brüsszel szerintük mindent megtámad, akkor a miniszterelnöknek talán nem kellett volna befeküdnie az általa csak bürokratáknak bélyegzett Brüsszeli politikusoknak.

Nade nem eszik olyan forrón a kását mert a nemzetközi tőke, meg Soros György meg már a jó ég tudja kicsoda mindent megtámad ami szent és sérthetetlen, nemzeti kincs. Mint az alaptörvény, a médiatörvény, meg a kicsi lipi lopások….

A kormányzati paranoia azonban most csúcsra jár. Én mindenképp aggódom a miniszterelnök lelki egészségéért ugyanis aki ennyire retteg mindentől és mindenkitől lehet hogy nem alkalmas egy ország vezetésére. Na de most mit támadott meg éppen Brüsszel?A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint Brüsszel megtámadta a jelenleg zajló nemzeti konzultációt, közben viszont alapvető tényeket hallgat el, illetve ferdít el.

Tuzson Bence pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a konzultáció témái közül példaként hozta a bevándorláspolitikát, amellyel kapcsolatban – mondta – Brüsszel “elhallgatja” azt a tényt, hogy az Európai Bizottság már hozott egy határozatot a migránsok Európán belüli – létszámkorlát nélküli – elosztási rendszeréről.

Megemlítette továbbá az energiapolitika kérdését, mert míg szerinte Brüsszel azt állítja, hogy a villamos energia szabadárassá tétele csökkentené a díjakat, addig az látszik, hogy 2010-2015 között az EU-ban átlagosan 20 százalékkal nőttek az áramárak.

Az államtitkár kitért a külföldről finanszírozott szervezetekre is, arra hívva fel a figyelmet, hogy egy uniós javaslat a tervezett magyarországi szabályozásnál sokkal szigorúbbat vezetne be a nem kormányzati szervezetek (NGO) finanszírozásának nyilvánossága ügyében.

Közölte, a nemzeti konzultációt támadó brüsszeli levélre a magyar kabinet részletes választ készít, amelyet néhány napon belül közzétesznek a kormany.hu oldalon. – írja a sztárklikk


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük