Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hihetetlenek ezek a fiúk. Ha Brüsszel szerintük mindent megtámad, akkor a miniszterelnöknek talán nem kellett volna befeküdnie az általa csak bürokratáknak bélyegzett Brüsszeli politikusoknak.

Nade nem eszik olyan forrón a kását mert a nemzetközi tőke, meg Soros György meg már a jó ég tudja kicsoda mindent megtámad ami szent és sérthetetlen, nemzeti kincs. Mint az alaptörvény, a médiatörvény, meg a kicsi lipi lopások….

A kormányzati paranoia azonban most csúcsra jár. Én mindenképp aggódom a miniszterelnök lelki egészségéért ugyanis aki ennyire retteg mindentől és mindenkitől lehet hogy nem alkalmas egy ország vezetésére. Na de most mit támadott meg éppen Brüsszel?

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint Brüsszel megtámadta a jelenleg zajló nemzeti konzultációt, közben viszont alapvető tényeket hallgat el, illetve ferdít el.

Tuzson Bence pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a konzultáció témái közül példaként hozta a bevándorláspolitikát, amellyel kapcsolatban – mondta – Brüsszel “elhallgatja” azt a tényt, hogy az Európai Bizottság már hozott egy határozatot a migránsok Európán belüli – létszámkorlát nélküli – elosztási rendszeréről.

Megemlítette továbbá az energiapolitika kérdését, mert míg szerinte Brüsszel azt állítja, hogy a villamos energia szabadárassá tétele csökkentené a díjakat, addig az látszik, hogy 2010-2015 között az EU-ban átlagosan 20 százalékkal nőttek az áramárak.

Az államtitkár kitért a külföldről finanszírozott szervezetekre is, arra hívva fel a figyelmet, hogy egy uniós javaslat a tervezett magyarországi szabályozásnál sokkal szigorúbbat vezetne be a nem kormányzati szervezetek (NGO) finanszírozásának nyilvánossága ügyében.

Közölte, a nemzeti konzultációt támadó brüsszeli levélre a magyar kabinet részletes választ készít, amelyet néhány napon belül közzétesznek a kormany.hu oldalon. – írja a sztárklikk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: