Konok Péter beszólt: “Orbán egy sunyi, tolvaj szociopata”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Konok Péter történészt nem lehet vádolni elhajlással. Kritikáit mindig következetesen a napi aktualitások talaján teszi meg.

“Az almát hívjuk almának, a körtét meg körtének – mondja Orbán Viktor.

A háttérhatalmakat hívjuk háttérhatalmaknak – mondja Orbán Viktor.Ő ilyen karakán gyerek. Még véletlenül sem beszél mellé, a dolgokat nevén nevezi.
Bár igaz, hogy azt szeretné mondani: “mocskos buzik”, mikor almákról és körtékről hadovál, és igazából azt gondolja, “a büdös zsidók”, mikor háttérhatalmakról delirál.

Szóval inkább gyáva alak mégis ez az Orbán Viktor, ne játsszunk a szavakkal. Egy sunyi, tolvaj szociopata. Csak így egyszerűen, barack ide, szilva oda” – zárja sorait Konok Péter a nyilvános Facebook-oldalán.

Forrás: Sztárklikk

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük