Konok Péter beszólt: “Orbán egy sunyi, tolvaj szociopata”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Konok Péter történészt nem lehet vádolni elhajlással. Kritikáit mindig következetesen a napi aktualitások talaján teszi meg.

“Az almát hívjuk almának, a körtét meg körtének – mondja Orbán Viktor.

A háttérhatalmakat hívjuk háttérhatalmaknak – mondja Orbán Viktor.

Ő ilyen karakán gyerek. Még véletlenül sem beszél mellé, a dolgokat nevén nevezi.
Bár igaz, hogy azt szeretné mondani: “mocskos buzik”, mikor almákról és körtékről hadovál, és igazából azt gondolja, “a büdös zsidók”, mikor háttérhatalmakról delirál.

Szóval inkább gyáva alak mégis ez az Orbán Viktor, ne játsszunk a szavakkal. Egy sunyi, tolvaj szociopata. Csak így egyszerűen, barack ide, szilva oda” – zárja sorait Konok Péter a nyilvános Facebook-oldalán.

Forrás: Sztárklikk

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük