Megalázzák a rokkantakat – arcpirító amit a Fidesz művel


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A kormánypártnak semmi sem szent. A fideszes hatalomgyakorlók úgy tűnik mindenen és mindenkin átgázolnak néhány ezüst krajcárért. Jellemző, hogy a kormánypárti gépezet olyan védtelen társadalmi vagy nemzetközi szervezetekre támad, amelyek bizonyíthatóan nem tudnak visszaütni a mai basáskodó hatalomnak.

Emlékszünk még néhány évvel ezelőtt mozgássérült embereket vegzáltak a nyugdíj felülvizsgálattal és lábnélküli embereket kívántak visszaküldeni a munkaerő-piacra. Az aljasság azóta szintet lépett:

Czibere a rokkantakat nyílt munkaerőpiacra küldené

Czibere Károly a sajtótájékoztatón azt mondta, a programmal szeretnék elősegíteni, hogy a megváltozott munkaképességű emberek és a munkaadók egymásra találjanak. Ennek érdekében egyebek mellett rehabilitációs fejlesztési központot és országos tanácsadó-hálózatot alakítanak ki, megyei tanácsadókkal.

A kormány elkötelezett amellett, hogy az érintettek számára esélyt, lehetőséget teremtsen elhelyezkedni a nyílt munkaerőpiacon, ami egyszerre gazdasági és társadalmi érdek – hangoztatta. A foglalkoztatáson keresztüli esélyteremtés fontos kormányzati szándék, amelynek már megvannak az eredményei, hiszen az elmúlt 25 évben most a legalacsonyabb az inaktivitási ráta és a munkanélküliség – mondta az államtitkár.

Az államtitkár jelezte, a program teljes, 4,2 milliárd forintos összege vissza nem térítendő támogatás, így további kiegészítő forrásokra már nincs szükség.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük