Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormánypártnak semmi sem szent. A fideszes hatalomgyakorlók úgy tűnik mindenen és mindenkin átgázolnak néhány ezüst krajcárért. Jellemző, hogy a kormánypárti gépezet olyan védtelen társadalmi vagy nemzetközi szervezetekre támad, amelyek bizonyíthatóan nem tudnak visszaütni a mai basáskodó hatalomnak.

Emlékszünk még néhány évvel ezelőtt mozgássérült embereket vegzáltak a nyugdíj felülvizsgálattal és lábnélküli embereket kívántak visszaküldeni a munkaerő-piacra. Az aljasság azóta szintet lépett:

Czibere a rokkantakat nyílt munkaerőpiacra küldené

Czibere Károly a sajtótájékoztatón azt mondta, a programmal szeretnék elősegíteni, hogy a megváltozott munkaképességű emberek és a munkaadók egymásra találjanak. Ennek érdekében egyebek mellett rehabilitációs fejlesztési központot és országos tanácsadó-hálózatot alakítanak ki, megyei tanácsadókkal.

A kormány elkötelezett amellett, hogy az érintettek számára esélyt, lehetőséget teremtsen elhelyezkedni a nyílt munkaerőpiacon, ami egyszerre gazdasági és társadalmi érdek – hangoztatta. A foglalkoztatáson keresztüli esélyteremtés fontos kormányzati szándék, amelynek már megvannak az eredményei, hiszen az elmúlt 25 évben most a legalacsonyabb az inaktivitási ráta és a munkanélküliség – mondta az államtitkár.

Az államtitkár jelezte, a program teljes, 4,2 milliárd forintos összege vissza nem térítendő támogatás, így további kiegészítő forrásokra már nincs szükség.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: