Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormánypártnak semmi sem szent. A fideszes hatalomgyakorlók úgy tűnik mindenen és mindenkin átgázolnak néhány ezüst krajcárért. Jellemző, hogy a kormánypárti gépezet olyan védtelen társadalmi vagy nemzetközi szervezetekre támad, amelyek bizonyíthatóan nem tudnak visszaütni a mai basáskodó hatalomnak.

Emlékszünk még néhány évvel ezelőtt mozgássérült embereket vegzáltak a nyugdíj felülvizsgálattal és lábnélküli embereket kívántak visszaküldeni a munkaerő-piacra. Az aljasság azóta szintet lépett:

Czibere a rokkantakat nyílt munkaerőpiacra küldené

Czibere Károly a sajtótájékoztatón azt mondta, a programmal szeretnék elősegíteni, hogy a megváltozott munkaképességű emberek és a munkaadók egymásra találjanak. Ennek érdekében egyebek mellett rehabilitációs fejlesztési központot és országos tanácsadó-hálózatot alakítanak ki, megyei tanácsadókkal.

A kormány elkötelezett amellett, hogy az érintettek számára esélyt, lehetőséget teremtsen elhelyezkedni a nyílt munkaerőpiacon, ami egyszerre gazdasági és társadalmi érdek – hangoztatta. A foglalkoztatáson keresztüli esélyteremtés fontos kormányzati szándék, amelynek már megvannak az eredményei, hiszen az elmúlt 25 évben most a legalacsonyabb az inaktivitási ráta és a munkanélküliség – mondta az államtitkár.

Az államtitkár jelezte, a program teljes, 4,2 milliárd forintos összege vissza nem térítendő támogatás, így további kiegészítő forrásokra már nincs szükség.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Sokkoló adatokat hozott nyílvánosságra a G7

„A 2010/2011-es tanévben még csak 2117 magyar diák járt osztrák közoktatásba, a 2021/2022-es tanévre 10646 főre nőtt a számuk. Csak a tavalyi évben 1367...

Nem akárkivel fog tárgyalni Dobrev Klára – részletek a csúcstalálkozóról

Egyre komolyabban veszik nemzetközi szinten is a Dobrev Klára által vezetett árnyékkormányt. A párt nem titkolt célja a találkozóval, hogy erősebbre fűzze a nyugati...

Baloldali fiatalok: Végre valamiben Európa-rekorder Magyarország

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas kőkemény kritikát mondott a kormány gazdaságpolitikájáról. A baloldali fiatalok szerint: Már egy jóideje, hogy Európa szívében, a boltokban...