Tippelje meg ezúttal mit vesz Mészáros Lőrinc – le fog esni az álla


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vannak emberek, akik mindenhez értenek és vannak olyanok is, akik mindenhez IS. A nemzet pénztárosa Lőrinc aki rossz nyelvek szerint a miniszterelnök vagyonkezelője – korábban felcsúti kisiparos – elképesztő dolgot vásárolt, kérdés, hogy magának-e.

A 444.hu úgy tudja, a német többségi tulajdonosok eladnák az ország második legnagyobb áramtermelő üzemében meglévő részüket. A portál több, a magyar árampiacot jól ismerő, egymástól független forrásból is úgy értesült, az érdeklődők közt van a felcsúti polgármester családi cége is, a Mészáros és Mészáros Kft.

A pakett a hírek szerint a most a kisebbségi részt birtokló MVM-et is érdekelné, bár állítólag Mészáros felbukkanása elbizonytalanította a Seszták Miklós irányította, állami tulajdonú céget.

A pályázók közt van még a svájci energiakereskedő, a MET Holding magyar leánycége, amelynek legnagyobb tulajdonosa a Mol, és a prágai központú EP Holding, amit viszont “orosz érdekeknek megfelelően működő” vállalatnak tartanak. A Mátrai Erőmű 2100 embert foglalkoztat, és évente százmilliárd forint körüli bevétele van.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük