Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vannak emberek, akik mindenhez értenek és vannak olyanok is, akik mindenhez IS. A nemzet pénztárosa Lőrinc aki rossz nyelvek szerint a miniszterelnök vagyonkezelője – korábban felcsúti kisiparos – elképesztő dolgot vásárolt, kérdés, hogy magának-e.

A 444.hu úgy tudja, a német többségi tulajdonosok eladnák az ország második legnagyobb áramtermelő üzemében meglévő részüket. A portál több, a magyar árampiacot jól ismerő, egymástól független forrásból is úgy értesült, az érdeklődők közt van a felcsúti polgármester családi cége is, a Mészáros és Mészáros Kft.

A pakett a hírek szerint a most a kisebbségi részt birtokló MVM-et is érdekelné, bár állítólag Mészáros felbukkanása elbizonytalanította a Seszták Miklós irányította, állami tulajdonú céget.

A pályázók közt van még a svájci energiakereskedő, a MET Holding magyar leánycége, amelynek legnagyobb tulajdonosa a Mol, és a prágai központú EP Holding, amit viszont “orosz érdekeknek megfelelően működő” vállalatnak tartanak. A Mátrai Erőmű 2100 embert foglalkoztat, és évente százmilliárd forint körüli bevétele van.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: