Tippelje meg ezúttal mit vesz Mészáros Lőrinc – le fog esni az álla


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vannak emberek, akik mindenhez értenek és vannak olyanok is, akik mindenhez IS. A nemzet pénztárosa Lőrinc aki rossz nyelvek szerint a miniszterelnök vagyonkezelője – korábban felcsúti kisiparos – elképesztő dolgot vásárolt, kérdés, hogy magának-e.

A 444.hu úgy tudja, a német többségi tulajdonosok eladnák az ország második legnagyobb áramtermelő üzemében meglévő részüket. A portál több, a magyar árampiacot jól ismerő, egymástól független forrásból is úgy értesült, az érdeklődők közt van a felcsúti polgármester családi cége is, a Mészáros és Mészáros Kft.

A pakett a hírek szerint a most a kisebbségi részt birtokló MVM-et is érdekelné, bár állítólag Mészáros felbukkanása elbizonytalanította a Seszták Miklós irányította, állami tulajdonú céget.A pályázók közt van még a svájci energiakereskedő, a MET Holding magyar leánycége, amelynek legnagyobb tulajdonosa a Mol, és a prágai központú EP Holding, amit viszont “orosz érdekeknek megfelelően működő” vállalatnak tartanak. A Mátrai Erőmű 2100 embert foglalkoztat, és évente százmilliárd forint körüli bevétele van.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük