Olyat hazudott az államtitkár amit még a Fidesz-hívők se hisznek már el


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Egész egyszerűen nevetségesek ezek a fiúk de komolyan. Lassan már nem is az a bajom velük, hogy hazudoznak össze-vissza, hanem hogy ennyire lebecsülnek, hogy arra sem veszik a fáradságot, hogy legalább valami kreatívat kitaláljanak és ne egy olyan égbekiáltó és dilettáns semmitmondás legyen a vége, amin még az övéik is röhögnek.

MA CSEPREGHY VOLT AZ ÜGYELETES NAGYOTMONDÓ: MÁR AZ UNIÓS TÁMOGATÁSOK NÉLKÜL IS NÖVEKSZIK A MAGYAR GAZDASÁG

Az európai uniós támogatások Magyarországon mintegy 80 ezer fejlesztéshez járultak hozzá, amelyek több százezer munkahelyet eredményeztek, ezzel mára az uniós támogatások nélkül is növekszik a magyar gazdaság – jelentette ki a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerdán Kecskeméten.

Csepreghy Nándor emlékeztetett, a jelenlegi fejlesztési ciklus prioritása, hogy Magyarország a számára elérhető teljes keret 60 százalékát Orbán strómanjaira gazdaságfejlesztésre fordítsa.

Az államtitkár nem bocsátkozott részletekbe, a KSH sem készített külön erre az alkalomra egy a gazdaság uniós pénzek nélküli növekedését bemutató táblázatot, így hát annyiban maradhatunk: ha Csepreghy mondja, akkor az biztosan úgy is van.

Hisz ő már csak tudja.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük