Kiderítették: Ennyi lehet Orbán magánvagyona


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Megdöbbentő számok forognak közszájon azzal kapcsolatban mennyi is lehet pontosan a Fidesz vezérének, Magyarország miniszterelnökének magánvagyona. Megdöbbentő számok kerültek elő.

303 milliárdos láthatatlan vagyonával idén is Orbán Viktor a leggazdagabb magyar – állította hétfő este a HírTV Egyenesen című műsorában az Együtt vezető politikusa. Tavaly, még csak 205 milliárdra becsülték Orbán vagyonát.A szám úgy jött ki, hogy összeadták a „különböző strómanokon keresztül” érkező összegeket.

Itt számos olyan ember van, akiről köztudott, hogy nem saját maga által, nem az üzleti teljesítménye által gazdagodik meg, hanem nyilvánvalóan köze van Orbán Viktornak az ő tevékenységéhez. Van, aki ezt el is mondta a saját szavaival. És hát, most ezt láttuk, hogy idénre Mészáros Lőrinctől Garancsi Istvánig ennyivel nőtt ez a vagyonérték úgy, hogy levontuk azokat az oligarchákat, akik tavaly óta kiestek a pixisből, tehát akiknek, úgy tűnik, hogy a vagyona elpárolgott Orbán Viktor köréből, míg hozzáadtuk azokat, amik újak voltak. Ebben a legérdekesebb talán Mészáros Lőrinc, akinek egy személyben százmilliárd forinttal nőtt a vagyona – ez a teljes magyar felsőoktatásra szánt összeg kétharmada

Az Együtt politikusa szerint „teljesen egyértelmű”, hogy Orbán Viktor vagyonnövekedése az megegyezik Mészáros Lőrinc gyarapodásával. Hozzátette:

A stróman ugye semmi más, mint akit odaraknak, hogy adja a nevét és a számlaszámát és az aláírását különböző üzletekhez, s valaki eljár a nevében.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük