Ha igaz Ujhelyi feltételezése a CÖF pofátlanabb mint eddig hittük


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A karosszék forradalom új szintre lépett. Ma már nem otthon a facebook trollok firkálgatnak, hanem a sötétség kilépett az utcákra is.

Na nem a pesti utcára, épp ellenkezőleg Brüsszelbe mentek megállítani Brüsszelt. Stílszerűen röpüllőgéppe’ merthát csak nem várhatja el senki, a “magyar szabadságharcos”, Fidesz által pénzelt hazafiktól, hogy lóháton jussanak el, mint annak idején eleink.

Vajon ezt a forradalmat is az EU-val fizettették ki?

A belga rendőröknek kellett fellépnie a „Civil Összefogás Fórum” mai Európa-ellenes és Orbán melletti tüntetése kapcsán Brüsszelben. Az mára egyértelművé vált, hogy a botrányt okozó CÖF szervezetét és kampányait a Fidesz tömi pénzzel, gazdálkodásuk azonban továbbra is átláthatatlan.

Felszólítom a CÖF vezetőjét Csizmadia Lászlót, hogy adjon számot arról: milyen pénzből utaztatta ki tüntetőit a szervezet Brüsszelbe? Igaz-e az a megalapozott feltételezés, hogy nem saját zsebből, hanem – a Fidesz közreműködésével – az Európai Unió büdzséjének terhére fizették az utazást?! – írja Ujhelyi István az MSZP EP képviselője


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük