Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A karosszék forradalom új szintre lépett. Ma már nem otthon a facebook trollok firkálgatnak, hanem a sötétség kilépett az utcákra is.

Na nem a pesti utcára, épp ellenkezőleg Brüsszelbe mentek megállítani Brüsszelt. Stílszerűen röpüllőgéppe’ merthát csak nem várhatja el senki, a “magyar szabadságharcos”, Fidesz által pénzelt hazafiktól, hogy lóháton jussanak el, mint annak idején eleink.

Vajon ezt a forradalmat is az EU-val fizettették ki?

A belga rendőröknek kellett fellépnie a „Civil Összefogás Fórum” mai Európa-ellenes és Orbán melletti tüntetése kapcsán Brüsszelben. Az mára egyértelművé vált, hogy a botrányt okozó CÖF szervezetét és kampányait a Fidesz tömi pénzzel, gazdálkodásuk azonban továbbra is átláthatatlan.

Felszólítom a CÖF vezetőjét Csizmadia Lászlót, hogy adjon számot arról: milyen pénzből utaztatta ki tüntetőit a szervezet Brüsszelbe? Igaz-e az a megalapozott feltételezés, hogy nem saját zsebből, hanem – a Fidesz közreműködésével – az Európai Unió büdzséjének terhére fizették az utazást?! – írja Ujhelyi István az MSZP EP képviselője


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: