Ha igaz Ujhelyi feltételezése a CÖF pofátlanabb mint eddig hittük


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A karosszék forradalom új szintre lépett. Ma már nem otthon a facebook trollok firkálgatnak, hanem a sötétség kilépett az utcákra is.

Na nem a pesti utcára, épp ellenkezőleg Brüsszelbe mentek megállítani Brüsszelt. Stílszerűen röpüllőgéppe’ merthát csak nem várhatja el senki, a “magyar szabadságharcos”, Fidesz által pénzelt hazafiktól, hogy lóháton jussanak el, mint annak idején eleink.

Vajon ezt a forradalmat is az EU-val fizettették ki?

A belga rendőröknek kellett fellépnie a „Civil Összefogás Fórum” mai Európa-ellenes és Orbán melletti tüntetése kapcsán Brüsszelben. Az mára egyértelművé vált, hogy a botrányt okozó CÖF szervezetét és kampányait a Fidesz tömi pénzzel, gazdálkodásuk azonban továbbra is átláthatatlan.

Felszólítom a CÖF vezetőjét Csizmadia Lászlót, hogy adjon számot arról: milyen pénzből utaztatta ki tüntetőit a szervezet Brüsszelbe? Igaz-e az a megalapozott feltételezés, hogy nem saját zsebből, hanem – a Fidesz közreműködésével – az Európai Unió büdzséjének terhére fizették az utazást?! – írja Ujhelyi István az MSZP EP képviselője


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük