Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Andy Vajna csatornája és a csatornán futó Tények sok közéleti személynek jelentenek visszatartó erőt, hogy szerepeljenek a csatornán és sok TV2-es műsorvezetőnek jelentenek napi küzdelmet a saját lelkiismeretükkel szemben hogy a csatornánál maradjanak, amely jobban hasonlít ma már egy kanálisra mintsem egy piacvezető minőségi televízióra.

„Igen, a tegnapi nap felmondtam a TV2-ben” – erősítette meg a Blikknek Demcsák Zsuzsa, a csatorna reggeli műsora, a Mokka legismertebb műsorvezetője, aki 9 évet töltött a cégnél. Azt mondta, az üzleti életben folytatja pályafutását.

„Két éve gondolkodom rajta, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, óvatosabb, nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Ám a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rám, ezért végül felmondtam. Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek” – mondta a műsorvezető.

A TV2 tudomásul vette a felmondást, a csatorna sok sikert kíván Demcsáknak a karrierjéhez és a magánéletéhez egyaránt. (Blikk/444.hu)


Versenyfelügyeleti eljárást indít a Gazdasági Versenyhivatal a TV2-csoport ellen a Tények legutóbbi reklámkampánya miatt – írta az Index.

Andy Vajna csatornáját a jogellenes összehasonlító reklám tilalmának és fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt vizsgálják. A TV2 még februárban indította el a megújult Tények bevezető kampányát, amelyről lapunk is pedzegette, hogy jogsértő lehet, mivel a plakátokon azt állították, hogy a Tények Magyarország legjobb híradója. A szlogent apró idézőjelek közé tették, ez azonban, úgy tűnik, önmagában nem volt elég a következmények kivédéséhez. (népszava)

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: