Hiába tagad Kubatov, előkerült egy fotó ami mindent bebizonyíthat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Fideszes szokás elkenni az igazságot és áttolni az ellenfelekre az általunk elkövetett bűnöket. Riasztó jel, hogy a Fidesz már annyira megállíthatatlannak hiszi önmagát, hogy még a látszatra sem próbál adni.

Szemrebbenés nélkül kineveznek pártkatonát köztársasági elnöknek és szemrebbenés nélkül használnak olyan módszereket, melyeket a legkeményebb diktatúrák is csak irigykedve figyelnek.

Amikor Nyakó István és az MSZP harcba szállt az emberek érdekében az elmebajos vasárnapi zárvatartás ellen, nem sejthette a legnagyobb ellenzéki párt, hogy nem csak a politikai síkon, de a való életben is meg kell küzdenie a Fidesszel, vagy legalábbis fideszes politikusok holdudvarába tartozó verőlegényekkel. Értjük ezt a mondatok elvtársak, polgártársak meg ki hogy szereti a saját megszólítását. AZ MSZP POLITIKUSAIRA EGY DEMOKRATIKUS INTÉZMÉNYBEN VERŐEMBEREKET KÜLDTEK.

 

A Kubatov Gábor által elnökölt Ferencvárosi Torna Club azaz a Fradi állítja, hogy a biztonsági cégének semmi köze nincs azokhoz a kopaszokhoz, akik tavaly februárban felsorakoztak a Nemzeti Választási Iroda bejárata előtt – csakhogy az egyikük a Fradi Security mellényében most is ott állt Kubatov Gábor mögött, amikor a Fradi vízilabdacsapata április 5-én megnyerte az Eurokupa döntőjét – szúrta ki a 444. Mint írja, a férfi a meccsen a Fradi Security sorszámozott mellényét viselte 502-es számmal.- írja a Magyar Nemzet

forrás: MNOMint korábban kiderült az összes kopasz büntetett előéletű. Mindegyik kopasz, aki megakadályozta Nyakó Istvánt, az MSZP politikusát abban, hogy elsőnek vigye az úgynevezett időbélyegzőhöz a párt vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését, büntetett előéletű – írja a 24.hu, hozzátéve: volt köztük olyan is, akit korábban fegyveres rablásért ítéletek el vagy gyermekbántalmazásért.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük