Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fideszes szokás elkenni az igazságot és áttolni az ellenfelekre az általunk elkövetett bűnöket. Riasztó jel, hogy a Fidesz már annyira megállíthatatlannak hiszi önmagát, hogy még a látszatra sem próbál adni.

Szemrebbenés nélkül kineveznek pártkatonát köztársasági elnöknek és szemrebbenés nélkül használnak olyan módszereket, melyeket a legkeményebb diktatúrák is csak irigykedve figyelnek.

Amikor Nyakó István és az MSZP harcba szállt az emberek érdekében az elmebajos vasárnapi zárvatartás ellen, nem sejthette a legnagyobb ellenzéki párt, hogy nem csak a politikai síkon, de a való életben is meg kell küzdenie a Fidesszel, vagy legalábbis fideszes politikusok holdudvarába tartozó verőlegényekkel. Értjük ezt a mondatok elvtársak, polgártársak meg ki hogy szereti a saját megszólítását. AZ MSZP POLITIKUSAIRA EGY DEMOKRATIKUS INTÉZMÉNYBEN VERŐEMBEREKET KÜLDTEK.

 

A Kubatov Gábor által elnökölt Ferencvárosi Torna Club azaz a Fradi állítja, hogy a biztonsági cégének semmi köze nincs azokhoz a kopaszokhoz, akik tavaly februárban felsorakoztak a Nemzeti Választási Iroda bejárata előtt – csakhogy az egyikük a Fradi Security mellényében most is ott állt Kubatov Gábor mögött, amikor a Fradi vízilabdacsapata április 5-én megnyerte az Eurokupa döntőjét – szúrta ki a 444. Mint írja, a férfi a meccsen a Fradi Security sorszámozott mellényét viselte 502-es számmal.- írja a Magyar Nemzet

forrás: MNO

Mint korábban kiderült az összes kopasz büntetett előéletű. Mindegyik kopasz, aki megakadályozta Nyakó Istvánt, az MSZP politikusát abban, hogy elsőnek vigye az úgynevezett időbélyegzőhöz a párt vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését, büntetett előéletű – írja a 24.hu, hozzátéve: volt köztük olyan is, akit korábban fegyveres rablásért ítéletek el vagy gyermekbántalmazásért.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: