Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Működik a mai rendszer gyűlöletpropagandája. Sejthettük, a folyamatos uszitás és ellenségkép gyártás szét fogja feszíteni a társadalmat. Ma már lassan a közbeszéd részét képzi a fizikai erőszak. A Fidesz nem csak felelőtlen, egyenesen felelőse az ilyen atrocitásoknak mint ami történt most hétvégén.

Egy férfi írja a Facebookon, hogy szombat este egy belvárosi lokálban a CEU-s kitűzője miatt kötött bele és barátjába két férfi.

Így történt:

“A haverunk (aki kb. 195 cm) repült a székek és asztalok közé. Rólam letépték a kitűzőt, a kabátot, táskát, pulóvert. Közben azt üvöltötték, hogy szétvernek minket, nem tűrik meg maguk között

az ellenségeiket, a provokátorokat, a liberálisokat.”

Ezután megpróbálták őket kicibálni az utcára, hogy ott folytassák a verést. A biztonsági őr nem lépett közbe, végül az egyik pultos lány tette helyre a kötekedőket.

“A magam részéről mindenesetre ezúton is szeretnék gratulálni Orbán Viktornak, Bayer Zsoltinak, Kósa Lalinak és a többi viszkető tenyerűnek, hogy a folyamatos ellenségkép gyártással, hosszú évek kitartó munkájával

ilyen szintű gyűlöletet plántáltak

a támadóinkhoz hasonló agyatlan frusztrált kis idióták lelkébe, és eljuttatták ezt a társadalmat arra a szintre, hogy ma meg akarnak verni embereket azért, mert kitűzőt vesznek fel, és szeretnek egy egyetemet” – teszi hozzá a sértett.

(hvg és nyugatifény nyomán)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: