Olyan információkra derült fény amitől csattanhat a bilincs Rogán Antal kezén (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Rogán Antal propagandaminiszter – már ezt a mondatot leírni is minimum fura egy “demokráciában – hatmilliárd forintot kereshetett a letelepedésikötvény-bizniszen.

A Magyar Nemzet birtokába jutott szerződés alapján a Rogán Antal gazdasági intézőjeként is emlegetett Kosik Kristóf minden kínai ügyfélen másfél milliót kaszált, az ázsiai országból pedig 4700-an vettek az unióban szabad mozgást lehetővé tevő állampapírból.

A Kínába közvetítő cégek ráadásul pont Rogán Antaltól kaptak engedélyt. Az ügyvédet a propagandaminiszter azután nevezte barátjának, hogy felvétel készült arról, ahogy Habony Árpáddal bemennek az épületbe, ahol Kosik irodája működik.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük