Olyan információkra derült fény amitől csattanhat a bilincs Rogán Antal kezén (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Rogán Antal propagandaminiszter – már ezt a mondatot leírni is minimum fura egy “demokráciában – hatmilliárd forintot kereshetett a letelepedésikötvény-bizniszen.

A Magyar Nemzet birtokába jutott szerződés alapján a Rogán Antal gazdasági intézőjeként is emlegetett Kosik Kristóf minden kínai ügyfélen másfél milliót kaszált, az ázsiai országból pedig 4700-an vettek az unióban szabad mozgást lehetővé tevő állampapírból.

A Kínába közvetítő cégek ráadásul pont Rogán Antaltól kaptak engedélyt. Az ügyvédet a propagandaminiszter azután nevezte barátjának, hogy felvétel készült arról, ahogy Habony Árpáddal bemennek az épületbe, ahol Kosik irodája működik.
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük