Olyan indokkal utasította vissza Kövér az MSZP CEU beadványát, hogy még a bajsza is beleőszült


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP parlamenti képviselői beadványt adtak be “lex CEU” törvény megsemmisítésének érdekében ám a parlamenti kétharmad szokás szerint napirendre sem engedte a legnagyobb ellenzéki párt törvényjavaslatát – azaz még csak megtárgyalni sem merik a szoci beadványt.

Ám most egészen szürreális indokot vonultatott fel a narancsos hatalom és a parlament házmestere Kövér László.

Bár megszokhattuk, hogy Kövér egészen furcsán értelmezi a demokrácia játékszabályait azonban ma sikerült alulmúlnia mind önmagát, mind a fideszes stílust is.

Korózs Lajos az MSZP képviselője posztolta a Kövértől kapott levelet az alábbi szövegggel:

“Levelet kaptam Kövértől. Azt írja, hogy sértem a ház méltóságát, ha a Lex CEU törvény eltörlését kezdeményezem. Lenne néhány üzenetem Kövérhez a méltóság kapcsán!!!”

Szánalmas és nevetséges!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük