Olyan indokkal utasította vissza Kövér az MSZP CEU beadványát, hogy még a bajsza is beleőszült


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP parlamenti képviselői beadványt adtak be “lex CEU” törvény megsemmisítésének érdekében ám a parlamenti kétharmad szokás szerint napirendre sem engedte a legnagyobb ellenzéki párt törvényjavaslatát – azaz még csak megtárgyalni sem merik a szoci beadványt.

Ám most egészen szürreális indokot vonultatott fel a narancsos hatalom és a parlament házmestere Kövér László.

Bár megszokhattuk, hogy Kövér egészen furcsán értelmezi a demokrácia játékszabályait azonban ma sikerült alulmúlnia mind önmagát, mind a fideszes stílust is.Korózs Lajos az MSZP képviselője posztolta a Kövértől kapott levelet az alábbi szövegggel:

“Levelet kaptam Kövértől. Azt írja, hogy sértem a ház méltóságát, ha a Lex CEU törvény eltörlését kezdeményezem. Lenne néhány üzenetem Kövérhez a méltóság kapcsán!!!”

Szánalmas és nevetséges!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük