“Gerinctelennek születtem én” – megszületett Orbán börtöndala


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az internetes mémeknek se szeri se száma ha Orbán Viktor miniszterelnök “tisztességéről” van szó. Most ismét egy gyöngyszemet találtunk mely egy fiktív Magyarország  fiktív jogállamában játszódik, ahol megtörtént az elszámoltatás.

Korábban már írtunk Huszár Attiláról

az Orbán Paródiák és a Huszas videók lelkes szerzőjének fő témája nem más mint Orbán Viktor és kormánya. Néha talán szókimondónak számító véleményét animációkban teszi közzé.Huszár Attila szinte teljes munkásságát a miniszterelnöknek szenteli. Mániákusan gyártja az Orbán-gyalázó kisfilmeket, amik annyira kíméletlenek, hogy azokat talán még Vadai Ágnes is csak félszemmel bírná nézni.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük