Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nincs többé köntörfalazás Molnár Gyula az MSZP elnöke bemondta a tutit.  Ismert, hogy alig két hónapja állt ki Botka László a párt miniszterelnök jelöltje a Fizessenek a Gazdagok programmal.

Mint írják a szocialisták, ma Magyarországon dúsgazdag fideszes politikusok mondhatják fapofával az emberek szemébe, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni. A magyarok néhány tucat embernek adóznak, hogy ők kastélyokat, szállodákat vásárolhassanak, helikopterrel repkedhessenek. Az ezredfordulón Fidesz polgári társadalmat ígért, ma pedig az urak és szolgák rendszerét építi. Ma tízből öt embernek semmilyen vagyona nincs az országban. Tízből hét ember nem tud még belföldön sem nyaralni vagy egy váratlan kiadást fedezni –  és sokan vannak, akik munka mellett is napról-napra tengődnek csak.

Molnár Gyula facebookon tette közzé az alábbi posztot, aminek elolvasása után nincs az a jóérzésű demokrata, aki ne támogatná a programot:

Ilonka néni most írta alá, hogy támogatja a „Tegyünk igazságot – fizessenek a gazdagok!” programunkat. Megmutatta azt is, mennyi a nyugdíja. Jól látjátok, tényleg 25 ezer Ft. Ennél erősebb érv nincs, hogy jó úton járunk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: