Olyan érvet mondott az MSZP elnöke Botka László mellett, hogy Ön is behúzza az x-et nekik


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nincs többé köntörfalazás Molnár Gyula az MSZP elnöke bemondta a tutit.  Ismert, hogy alig két hónapja állt ki Botka László a párt miniszterelnök jelöltje a Fizessenek a Gazdagok programmal.

Mint írják a szocialisták, ma Magyarországon dúsgazdag fideszes politikusok mondhatják fapofával az emberek szemébe, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni. A magyarok néhány tucat embernek adóznak, hogy ők kastélyokat, szállodákat vásárolhassanak, helikopterrel repkedhessenek. Az ezredfordulón Fidesz polgári társadalmat ígért, ma pedig az urak és szolgák rendszerét építi. Ma tízből öt embernek semmilyen vagyona nincs az országban. Tízből hét ember nem tud még belföldön sem nyaralni vagy egy váratlan kiadást fedezni –  és sokan vannak, akik munka mellett is napról-napra tengődnek csak.

Molnár Gyula facebookon tette közzé az alábbi posztot, aminek elolvasása után nincs az a jóérzésű demokrata, aki ne támogatná a programot:

Ilonka néni most írta alá, hogy támogatja a „Tegyünk igazságot – fizessenek a gazdagok!” programunkat. Megmutatta azt is, mennyi a nyugdíja. Jól látjátok, tényleg 25 ezer Ft. Ennél erősebb érv nincs, hogy jó úton járunk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük