Kiderült mennyivel pénzelte a Fidesz a CÖF-öt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kiderült, mennyit kaptak Orbán álciviljei. A Civil Összefogás Fórum (CÖF) egy politikai tevékenységet végző magyarországi fidesz közeli civilszervezet. 2009 Virágvasárnapján a Hősök terén alakult meg. A szervezet a Fidesz politikáját támogatja, a Békemenet fő szervezője.

 

A 444.hu beszámolója nyomán Csizmadia László a CÖF vezetője a Magyar Nemzet kérdésére azt mondta,az elmúlt években 20 és 40 millió forint támogatást kapott a Fidesz pártalapítványától a szervezet.

A Magyar Nemzet azért kereste meg Csizmadiát, hogy megkérdezze, mit gondol az az Adatvédelmi Hatóság javaslatáról, ami szerint az új civiltörvényben nemcsak a külföldről érkező támogatások feltüntetését kellene feltüntetni, hanem a belföldről érkezőket is. Ez alapján tehát a CÖF-nek is fel kellene tüntetnie a kiadványain, hogy azokat a Fidesz támogatta.

Persze mindez papíron, azt továbbra sem tudjuk, valójában mennyi pénzt csöpögtetett a Fidesz a fiókszervezetének, de a papír mindent elbír ugye.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük