Kiderült mennyivel pénzelte a Fidesz a CÖF-öt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kiderült, mennyit kaptak Orbán álciviljei. A Civil Összefogás Fórum (CÖF) egy politikai tevékenységet végző magyarországi fidesz közeli civilszervezet. 2009 Virágvasárnapján a Hősök terén alakult meg. A szervezet a Fidesz politikáját támogatja, a Békemenet fő szervezője.

 

A 444.hu beszámolója nyomán Csizmadia László a CÖF vezetője a Magyar Nemzet kérdésére azt mondta,

az elmúlt években 20 és 40 millió forint támogatást kapott a Fidesz pártalapítványától a szervezet.

A Magyar Nemzet azért kereste meg Csizmadiát, hogy megkérdezze, mit gondol az az Adatvédelmi Hatóság javaslatáról, ami szerint az új civiltörvényben nemcsak a külföldről érkező támogatások feltüntetését kellene feltüntetni, hanem a belföldről érkezőket is. Ez alapján tehát a CÖF-nek is fel kellene tüntetnie a kiadványain, hogy azokat a Fidesz támogatta.

Persze mindez papíron, azt továbbra sem tudjuk, valójában mennyi pénzt csöpögtetett a Fidesz a fiókszervezetének, de a papír mindent elbír ugye.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük