CEU tüntetők elkeseredett levelet írtak az ellenzéknek: Ne lopjátok el a forradalmunk


2017. április 2. CEU (Central European University) melletti kiállás, tüntetés. Fotó: Vajda József
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Portálunk e-mailben kapta az alábbi nyílt levelet, amit mi változtatás és értékítélet nélkül közlünk.

Kedves Pártvezetők!

Valami elindult Budapest utcáin. Most eljött az idő és megvan az erő is ahhoz, hogy eltakaríthassuk Orbán velejéig romlott korrupt rendszerét. Ti is pontosan tudjátok, hogy ez nem csak a CEU-ról szól. Minden kizsákmányolt emberért az utcára vonultunk.A kisnyugdíjasért, a kismamáért, a nőkért, a közmunkásokért, a fiatalokért, a külföldre űzött 500 ezerért és mindenkiért, akiket elvileg ti is képviseltek.

Mit tesztek mindeközben ti?

Átláthatatlan hatalmi és pártérdekekből acsarkodtok. Ti lesztek azok, akik ellopják a forradalmunk.

Mert mit tesztek?

Időközi választások lesznek Budapesten most vasárnap és TI a Fidesz malmára hajtjátok a vizet. Négyfelé tart a baloldal a kulcsfontosságú időközi választásokon. Zuglóban Bitskey Bence indul a DK az MSZP és a PM színeiben közben ellene indul az Együtt jelöltje.
Józsefvárosban meg Dopemant indítja a Szolidaritás és beállt mögé az MSZP meg a balos civil szervezetek, erre elindul ellene Bolba Márta, akit a Liberális Párt meg az LMP támogat.

Valami megmozdult a fővárosban! Elkezdődött ennek a mocsok rendszernek a megdöntése! Ti meg egymással marakodtok.


Hétfőn meg vigyorog majd a Fidesz, hogy minden rendben van mert bár tüntetünk, ők mégis nyernek. Választásokat.

Ne legyetek ostobák kispártok! A fidesz megdöntéséhez kellenek a ti szavazataitok is. Lépjetek vissza az esélyes jelöltek javára, mert a fidesz lesz a nevető harmadik. Most van igazán rajtatok a világ szeme. Bizonyítsátok be nekünk, hogy hihetünk nektek, hogy tényleg Orbán megdöntésén dolgoztok!

Lépjetek vissza Dopeman és Bitskey Bence javára! Nyerjünk vasárnap, de ezúttal mindannyian! Mi pedig hétfőn letöröljük Orbán arcáról a vigyort!

Mindig ellenzékben!

Kacska Krisztián

tüntető, hazafi

 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük