2017. április 2. CEU (Central European University) melletti kiállás, tüntetés. Fotó: Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Portálunk e-mailben kapta az alábbi nyílt levelet, amit mi változtatás és értékítélet nélkül közlünk.

Kedves Pártvezetők!

Valami elindult Budapest utcáin. Most eljött az idő és megvan az erő is ahhoz, hogy eltakaríthassuk Orbán velejéig romlott korrupt rendszerét. Ti is pontosan tudjátok, hogy ez nem csak a CEU-ról szól. Minden kizsákmányolt emberért az utcára vonultunk.

A kisnyugdíjasért, a kismamáért, a nőkért, a közmunkásokért, a fiatalokért, a külföldre űzött 500 ezerért és mindenkiért, akiket elvileg ti is képviseltek.

Mit tesztek mindeközben ti?

Átláthatatlan hatalmi és pártérdekekből acsarkodtok. Ti lesztek azok, akik ellopják a forradalmunk.

Mert mit tesztek?

Időközi választások lesznek Budapesten most vasárnap és TI a Fidesz malmára hajtjátok a vizet. Négyfelé tart a baloldal a kulcsfontosságú időközi választásokon. Zuglóban Bitskey Bence indul a DK az MSZP és a PM színeiben közben ellene indul az Együtt jelöltje.

Józsefvárosban meg Dopemant indítja a Szolidaritás és beállt mögé az MSZP meg a balos civil szervezetek, erre elindul ellene Bolba Márta, akit a Liberális Párt meg az LMP támogat.

Valami megmozdult a fővárosban! Elkezdődött ennek a mocsok rendszernek a megdöntése! Ti meg egymással marakodtok.

Hétfőn meg vigyorog majd a Fidesz, hogy minden rendben van mert bár tüntetünk, ők mégis nyernek. Választásokat.

Ne legyetek ostobák kispártok! A fidesz megdöntéséhez kellenek a ti szavazataitok is. Lépjetek vissza az esélyes jelöltek javára, mert a fidesz lesz a nevető harmadik. Most van igazán rajtatok a világ szeme. Bizonyítsátok be nekünk, hogy hihetünk nektek, hogy tényleg Orbán megdöntésén dolgoztok!

Lépjetek vissza Dopeman és Bitskey Bence javára! Nyerjünk vasárnap, de ezúttal mindannyian! Mi pedig hétfőn letöröljük Orbán arcáról a vigyort!

Mindig ellenzékben!

Kacska Krisztián

tüntető, hazafi

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: