Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Óbudai Fidelitas Kunhalmi Ágnes, országgyűlési képviselő (MSZP), egy április 15-i fotójával tett közzé hirdetést a Facebookon, az alábbi szöveggel (a helyesírási hibák az Óbudai Fidelitas jól képzett Habony-legényeket terhelik):

„Az Óbudai Fidelitas elhülve olvasta Kunhalmi Ágnes Mszp-s országgyűlési képviselőnő legújabb, április 15-i, alakítását a facebook-on. Ebben egy láthatóan többségében ittas fiatalokból álló Szabadság téri tüntetés résztvevőjeként úgy fogalmazott:
„Óriási a bulika, több mint egymillióan nyomjuk!”

A politikushoz méltatlan stílus, illetve a nyilvánvaló irracionalitás nem idegen a képviselőnőtől. Egy 2016 decemberi sajtótájékoztatón – melyet láthatóan bódult állapotban tartott, arról vizionált, hogy 2016 a FIDESZ-nek a bukás éve volt. A performansz akkor „szanyi” magaslatokba emelte ázsióját a világhálón, amely azóta is „listavezető”, vagyis az első lehetséges találat a képviselőnőről a videó portálokon.

A Kunhalmi Ágnes által említett 1millió fő egyébként vélhetően Freudi elszólás lehetett, tekintve, hogy ezen számadat kísértetiesen egybevág Zacher Gábor toxikológus tavalyi jóslatával, miszerint hamarosan elérjük az 1 millió főt, akiket alkoholbetegség sújt.

Az Óbudai Fidelitas amellett, hogy jó egészséget kíván a képviselőnőnek, egyben megkéri, hogy a közélet méltóságának megőrzése érdekében törekedjen a nyilvánosság előtti józanság megőrzésére.”
Összegezzük:

Adott egy kormánypárti ifjúsági szervezet III. kerületi ágacskája, amelyik annyira fel van háborodva azon, hogy ellenzéki politikus kimegy egy, a fiatalokat, az oktatás szabadságát, a tanulás lehetőségét érintő kérdésben szervezett tüntetésre, hogy egy tök ártalmatlan, állításukat semmilyen szinten sem igazoló fotó alapján Zacher Gáborra hivatkozva kvázi alkoholistának bélyegeznek minden tüntetőt, aki a Lex-CEU ellen tüntetett.

Csak azért, mert Kunhalmi Ágnes ironikusan megjegyezte, hogy egy millió ember tolja a „bulikát” a tüntetésen!

Sajnálom szegény Rákay Philippet, nem tudom, hogy Ő mit tolhatott anno, amikor két millió embert hallucinált a Kossuth térre.

De nem is az a lényeg, hogy ki, milyen szert tol, amikor hülyeségeket ír, állít az erkölcs, és a képviselői magatartás „Szent Oltalmazója” képében, hanem az, hogy mindezt egy olyan szervezet teszi, amelyik a Moulin Rouge-ban tartott bulijairól, vagy egy disznóvágáson történt, egyébként hulla részeg vezetőinek összeverekedéséről ismert.

Kedves Óbudai Nyakkendős Fidelitasosok!
A hülyeség megrendelésre is hülyeség, a hírhamísítás akkor is az, ha Ti annak valóságtartalmát annak vélitek, és még súlyosabb, ha ezt egy politikai szervezet teszi meg!
Persze, tudom, hogy „Habony-mester” útmutatásaival nehéz szembe szállni, nem illik a „soha, semmilyen szinten nem közfoglalkoztatott” kormánymarketing-tanácsadó „véletlenül”, a száján kiejtett szavainak ellent mondani, de azért már az mégis csak túlzás, hogy egy olyan ember silány média termékei lettetek (mert nem vagytok innentől kezdve politikai szervezet), aki fél kábultan prüsszögött egy olyan ibizai szórakozóhelyen, amelynek látogatói nem éppen a józanságukról híresek.

Persze, tudom én, hogy „Habony-mester” a túláradó parfüm koncentrátum miatt kijövő allergiája miatt nézett ki úgy, mint egy szalmával túladagolt, egyébként pollen allergiás hörcsög, de azért az aggódást nem kellene annyira túltolni, hogy Zacher Gábor, egyébként nagyon jó interjújával példálóztok.

Azért nem kellene, mert, ha tudnátok rendesen olvasni, amelyről egyébként kormányotok generációkat igyekszik leszoktatni, akkor értenétek, hogy abban a cikkben mit állított, melyek az okok az alkoholizmusra, és nem mellesleg, mi váltja ki ezt az egyébként súlyos betegséget.

Nem ezzel kellene foglalkoznotok Kedves Óbudai NERista Fidelitasosok!
Azzal kellene foglalkoznotok, hogy kormányotok egyetemet akar ellehetetleníteni, a tanszabadságot brutálisan korlátozza, alsós generációk számára olyan „kísérleti” tankönyveket készít, amely nem alkalmas az oktatásra, a tanulásra.
Azzal kellene foglalkoznotok, hogy miközben dübörög a „jobban teljesítünk-kampány”, fiatalok százezrei gondolkozik az országból való távozáson, mert élhetetlen, lehetőségekben, előrejutásban szegényes az ország.

Azzal kellene foglalkoznotok, hogy miközben lealkoholistázzátok a CEU mellett tüntetőket, Kocsis Máté spanotok egy komplett tűcsere-programot tett semmivé a VIII. kerületben, ezáltal növelve a veszélyét a különböző betegségek elterjedésének.

Azzal kellene foglalkoznotok, hogy miközben Gulyás Márton aktivistát meghurcolta a bíróság olyan tettért, ami egyébként meg sem valósult, mert nem találta el festékkel Jancsi vityillóját, addig a Hajógyári-szigeti gyilkossággal kapcsolatban felmentették azokat a biztonsági őröket, akik kioltották egy fiatal életét.

Azzal kellene foglalkoznotok, hogy felháborodottan veritek az asztalt a munka törvénykönyve legújabb módosítása kapcsán, ami rabszolgává teszi a fiatalokat (is), nem lesz szabadságotok, nem lesz elszámolt túlórátok, nem lesznek jogaitok!

Persze, ezekkel nem tudtok foglalkozni, mert dizájn-nyakkendős rendszer-rabszolgaként árulás a gondolkodás, a józanész gyanús, és az olvasatotokban mindenki, aki nem úgy gondolkodik, mint Ti, azt a Soros ejtőernyőztette ide külföldről.

Remélem, hogy a „nagy állítsukmegbrüsszelt-kampány” keretein belül szétveritek a Kolossy teret, megakadályozzátok a békási piac felújítását, saját testecskéitekkel véditek meg Óbuda-Békásmegyer különböző pontjait a felújításoktól, a modernizációtól, és mindent leromboltok, ami eddig „brüsszeli zsetonból” épült.

Szép álom, de vagyok annyira realista, hogy tudom, hogy zsebre vagytok téve, és, ami rosszabb: önelhatározásból.
Egy korrupt rendszernek rabszolga a kiszolgálója, és, ami még rosszabb: ehhez alkohol sem kell.

Csak egy dizájn-nyakkendő.

Muhari László
Társadalomszervező
MSZP III. kerületi szervezete


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: