Kirúgták a Fideszből és most olyan csapdát állított, hogy az ellenzék csak egy kávét kér


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A notórius feljelentőművész ezúttal Szijjártó Péter egyik megjegyzésébe kötött bele.

Ügyészségi bejelentést tett Tényi István a Russia Today orosz hírtelevízió egyik műsora nyomán, amelyben Szijjártó Péter azt állítja, az Orbán-kormánynak „tudomása van róla”, hogy Soros György a jelenlegi magyar kormány bukását akarja elérni, teljesen nyilvánvalóak a szándékai, és a cél érdekében több civil szervezetet támogat.

Tényi azzal indokolja az ügyészségi bejelentést, hogy

ha az Orbán-kormány valóban tud valamit, akkor vigye Sorost a törvény elé,

ha viszont nem tud semmit, akkor hagyjon fel az amerikai magyar milliárdos elleni hisztériakeltéssel és hadjárattal. A bejelentést ismeretlen elkövető ellen tette alkotmányos rend elleni szervezkedés gyanúja miatt.

Ez a helyzet csapdát rejt az Orbán-kormány számára, amelynek bizonyítékokkal kellene előállnia Soros állítólagos befolyásolási kísérleteiről és arról, hogy a civil szervezetek az ő ügynökeiként működnek Magyarországon.

Ilyen bizonyítékokkal eddig még senki nem állt a nyilvánosság elé az Orbán-kormány részéről,

és ha egy esetleges perben sem fog, akkor az ellenzéknek papírja lesz arról, hogy a civil szervezetek elleni törvény koholt vádakon nyugszik.

Tényi notórius feljelentőművész, április 8-ig a Fidesz tagja volt. Aznap értesítették, hogy kizárták a pártból. A döntést semmivel nem indokolták meg.

(Alfahír nyomán)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük