Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Annyit segítünk, a fiú az LMP elnökségi tagja.

 

Egyre szánalmasabbá válik a fideszes hecckampány az ország egyik legnívósabb egyeteme, a CEU ellen.

Ahogy arról Csaba László, Orbán volt tanácsadója kipakolt, valószínűleg Habony Árpád állhat az ocsmány támadás mögött, amivel a gumicsizmás narancsbanda lassan a komplett civilizált világot magára haragította.

Több mint 50 lengyel egyetemi kutató írt tiltakozó levelet Orbánnak (bővebben itt), de kiállt az egyetem mellett a világ egyik legnagyobb élő írója, továbbá Kofi Anan, az ENSZ korábbi főtitkára is.

Az ELTE vállaltan jobboldali tanszékvezetője nyílt levélben tiltakozott a barbár húzás ellen.

A fideszes lélekről sokat elárul az a fénykép, amelyet a Nyugati Fény közölt pár napja, és amelyen a CEU-törvényt aláíró Áder János látható, 27 évvel ezelőtt. Áder épp egy méregdrága hordozható személyi számítógép előtt feszít (hahó, 1990-ben járunk!), amelyet Soros Györgytől kapott ajándékba a párt (leleplező fotó itt).

Az abszurd tragikomédia újabb mérföldköve a nehezen minősíthető Schmidt Mária cikke a CEU ellen, ami olyan szellemi színvonalon íródott, hogy egy másodéves gimnazista is kapásból letagadná. Ebben a “történész asszony” röhejes rágalmakat hord össze a CEU-ról és Soros Györgyről.

Schmidt ugyebár gyakran beszél válogatott zöldségeket: ő volt az is, aki körömszakadtáig ragaszkodott hozzá, hogy az ominózus 56-os plakáton nem a szabadságharcos Pruck Pál látható – pedig igen -, hanem a Dózsa László nevű bohóc, majd azután sem volt hajlandó bocsánatot kérni, hogy lebukott.

Még szebb azonban, hogy Schmidt most egy olyan intézményt rágalmaz teli szájjal, amelynek

tulajdon fia, Ungár Péter is a tanulója volt.

Ungár Péter (az LMP elnökségi tagja) ugyanis a hetek óta vegzált Soros-egyetem környezetvédelmi mesterképzésén vett részt.

Schmidt Mária és fia, Ungár Péter

Ez az a pont, ahonnan már nehéz lesz szánalmasabbá, röhejesebbé és tragikomikusabbá tenni az egész CEU elleni hadjáratot. De persze a fideszes aljasság nem ismer határokat, úgyhogy várjuk ki a holnapot.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: