Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A miniszterelnök “hosszú évek óta először” magyarázkodik, érzi, hogy “hatalma megroppant, személyével és politikájával szemben egyre nő az ellenállás”. Így reagált az MSZP Orbán Viktor Magyar Idők szombati számában megjelent interjújára.

A miniszterelnök szerint “Magyarországon a nemzeti kormányzás folyamatos nyomás és támadás alatt áll, így minden választás legfontosabb tétje, hogy a magyar emberek érdekét szolgáló Országgyűlésünk és kormányunk lesz-e vagy idegen érdekeket szolgál majd”. A kormányfő kiemelte: a választási kampány főpróbája zajlik, és az már most látható, hogy a 2018-as voksolás sorsdöntő lesz.

Az MSZP közleményében azt írta: a miniszterelnök “bukott diktátorok módszere szerint” azt próbálja magával és környezetével elhitetni, hogy az ellene lázadó milliók mind “külföldi pénzen, külföldi érdekeket szolgálva, külföldi megbízásból végzik a tevékenységüket”.

Hozzátették, hogy az Európa-párti fiatalság szólásszabadságot, tanszabadságot és tisztességes feltételekkel lebonyolított szabad választásokat követel. Csak idő kérdése, mikor csatlakoznak hozzájuk a becsapott emberek: a gyárak és üzemek dolgozói, a nyugdíjasok, a közszolgák, az egészségügy és az oktatás megalázott napszámosai.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: