Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megkaptam a Miniszterelnöki Kabinetiroda hatpontos kérdőívét, amit elolvasva úgy döntöttem, hogy nem küldöm vissza… nem küldöm vissza, mert értelmezhetetlen, általános kérdéseket feszeget, és helyettem fogalmazza meg a kérdésekre a válaszokat! – így kezdődik Kovács Tamás kétszeres olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, volt szövetségi kapitány, mesteredző, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli tagjának Orbán Viktorhoz címzett nyílt levele.

Mint írja, 1990-ben Antall Józsefre szavazott, majd 1994 óta mindig a Fideszre, mint nemzeti érzelmű polgár, de 2014-es választások után történt valami… megváltozott a Fidesz politikája, morálja, becsülete, és tovább fokozta az amúgy is megosztott magyar társadalom kettészakadását.

Kovács Tamás szerint elfelejtette a Fidesz, mint kereszténydemokrata párt Isten intelmeit tízparancsolatában, hogy: ne lopj, ne hazudj és mások becsületében kárt ne tégy, valamint mások tulajdonát ne kívánd!!!

Két éve a kommunista rendszer uszításai jutnak eszembe, amikor csak azt hallom és látom az óriás plakátokon, tévében, rádióban, sajtóban, hogy: EU, Brüsszel, Gyurcsány, multik, migránsok, Simicska, Soros,MSZP, MSZMP, Jobbik mindenki ellenünk van, ezek mind hibásak a kialakult helyzetért, ezzel megosztva a társadalmat, embereket, családokat, barátokat egymás ellen fordítanak, elbutítva az embereket, ellenvéleményt nem tűrő hangon, egymásnak ugrasztva, gyűlöletet szítva… hová vezet ez?? …mi lesz ennek a vége?? …csak egy vélemény lehet ebben az országban…??? …a Fidesz véleménye…???…még van kb. 2,0 millió rajongója a Fidesznek és a többi 6,0 millió az nem ember, az nem magyar állampolgár???

Véleményem szerint, aki nincs a Fidesz mellett az nem ellenség, nagy része nem is baloldali, hanem kiábrándult, elszegényedett alsó és középosztályú magyar állampolgár!!! Tisztánlátásra és nem agymosásra lenne szüksége a magyar polgároknak! Véget kell vetni annak a szlogennek, hogy “aki nincs velünk, az ellenünk van”, mert ez zsákutcába vezeti a nemzetet!!!

Kedves Viktor! Ez már nem mehet így tovább …akkor vagyok csak jó keresztény, ha rátok szavazok, az a jó rádió, tévé, sajtó, amit ti működtettek, csak a CÖF tüntetése a jó, csak központi irányítású iskolák színvonalasak, minden területen, sajnos még a sportban is központi jóváhagyás van minden vezetői poszton…mi ez ha nem a sötét kommunista időket idézi???

Az első négy évben nagyon sok szép infrastrukturális beruházást csináltatok, de ez az utolsó két év korrupciós hulláma, az ország megosztása, a diktatórikus vezetés, nagyon lerontotta a hétéves teljesítményeteket. Kihasználjátok, hogy nincs ellenzék… vagyis van… van egy marakodó, nagyon gyenge baloldal, egy megosztott Jobbik, és a többi kis párt.

Egy új kezdet kell, egy új normális társadalom felépítéséhez, új friss, fiatal erőkkel, mert ez az egypártrendszer, elfáradt, öreg politikusokkal nem vezet sehová, mivel ez már 1990-ben egyszer megbukott…!

Én továbbra is nemzeti érzelmű polgár maradok, soha nem leszek kaméleon, de mindig lesz véleményem…!
Ne éljetek vissza a jelenlegi túlerőtökkel,mert a nemzetünk jövőjéről van szó…!!!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: