Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dopeman azaz Pityinger László az MSZP támogatásával induló független jelölt Józsefvárosban. Bő egy hét múlva megmérkőzik a Fidesz jelöltjével.

Portálunk által megkérdezett politikai elemző szerint Pityinger lehet az esélyes befutó, hiszen meglepően szakmai és jó programot tett le az asztalra valamint a mérések alapján meglehet a kellő mennyiségű  szavazat. Esélyeit javítják az elmúlt hetek elégedetlenségi tüntetései, valamint az, hogy hatalmas korrupciós botrány köthető a körzetben lemondani kényszerül volt Fideszes képviselőhöz.

Esélyét jól mutatja, hogy már is megkezdődött a kapkodás és a meggondolatlan politikai cselekvések. A rapper ma arról számolt be facebook oldalán, hogy:

OSSZÁTOK+, FONTOS!!!
Arra az örömteli hírre ébredtem, hogy valamelyik vetélytársam aktívistái azt terjesztik a Magdolna negyedben, hogy visszaléptem. Ezúton szeretném közölni, hogy semmiféleképpen NEM LÉPEK VISSZA! Úgy látszik, nekik is kezd leesni, hogy akárhogy is fáj, #dopeman itt a sztár…??? Kedves ellenfeleim! Egyikőtöktől sem várok korrektséget, mivel az elmúlt egy hónapban kiderült számomra, hogy a kereszténység vagy a függetlenség számotokra csak báránybőr, de ha már belebújtatok, legalább a sportszerűség látszatát próbáljátok megőrizni! Kellemes Húsvéti ünnepet, sok locsolót és locsolást kívánok nektek Zsófi, Márti, Kati, Klári és a többi…Üdv, DopeManLaci ?????


A rapper művész most bizonyítja be nem csak a könnyűzenei piacon állta meg a helyét. A közélet ingoványos terepére tévedve is képes alkotni. A nyolc pontból álló programja, melyet facebookon is leközölt, lózung mentes és több véleményvezér és gyakorló politikus  is gratulált neki hozzá, volt olyan, aki a legszakmaibbnak minősítette.

Azonban Pityinger a napokban tett egy másik bejelentést is, pontosabban egy vállalást. A képviselőjelölt azt vállalta, hogy a képviselői fizetésének egy részéből kettő szegény ámde jó tanuló tehetséges józsefvárosi gyermek taníttatásának vagy sportolásának költségeihez hozzájárul. Az ösztön-díj felajánlás többől is áll, egyfajta mentorprogram,  a rapper azt is elmondta rendszeresen fog konzultálni a szülőkkel, tanárokkal és az edzővel, hogy a gyerköcök biztos ne kallódjanak el.

Pityinger esélyeit jól mutatja, hogy sikerült az összes pártot megelőzve az elsőként leaadnia ajánlásait így hivatalosan is képviselőjelölté vált Józsefvárosban. A rapper egyébként már az első nap összegyűjtötte a minimális mennyiséget.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: