Dopeman lehet Józsefvárosban a befutó, az ellenfelei már rettegnek és kapkodnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Dopeman azaz Pityinger László az MSZP támogatásával induló független jelölt Józsefvárosban. Bő egy hét múlva megmérkőzik a Fidesz jelöltjével.

Portálunk által megkérdezett politikai elemző szerint Pityinger lehet az esélyes befutó, hiszen meglepően szakmai és jó programot tett le az asztalra valamint a mérések alapján meglehet a kellő mennyiségű  szavazat. Esélyeit javítják az elmúlt hetek elégedetlenségi tüntetései, valamint az, hogy hatalmas korrupciós botrány köthető a körzetben lemondani kényszerül volt Fideszes képviselőhöz.

Esélyét jól mutatja, hogy már is megkezdődött a kapkodás és a meggondolatlan politikai cselekvések. A rapper ma arról számolt be facebook oldalán, hogy:

OSSZÁTOK+, FONTOS!!!
Arra az örömteli hírre ébredtem, hogy valamelyik vetélytársam aktívistái azt terjesztik a Magdolna negyedben, hogy visszaléptem. Ezúton szeretném közölni, hogy semmiféleképpen NEM LÉPEK VISSZA! Úgy látszik, nekik is kezd leesni, hogy akárhogy is fáj, #dopeman itt a sztár…??? Kedves ellenfeleim! Egyikőtöktől sem várok korrektséget, mivel az elmúlt egy hónapban kiderült számomra, hogy a kereszténység vagy a függetlenség számotokra csak báránybőr, de ha már belebújtatok, legalább a sportszerűség látszatát próbáljátok megőrizni! Kellemes Húsvéti ünnepet, sok locsolót és locsolást kívánok nektek Zsófi, Márti, Kati, Klári és a többi…Üdv, DopeManLaci ?????


A rapper művész most bizonyítja be nem csak a könnyűzenei piacon állta meg a helyét. A közélet ingoványos terepére tévedve is képes alkotni. A nyolc pontból álló programja, melyet facebookon is leközölt, lózung mentes és több véleményvezér és gyakorló politikus  is gratulált neki hozzá, volt olyan, aki a legszakmaibbnak minősítette.

Azonban Pityinger a napokban tett egy másik bejelentést is, pontosabban egy vállalást. A képviselőjelölt azt vállalta, hogy a képviselői fizetésének egy részéből kettő szegény ámde jó tanuló tehetséges józsefvárosi gyermek taníttatásának vagy sportolásának költségeihez hozzájárul. Az ösztön-díj felajánlás többől is áll, egyfajta mentorprogram,  a rapper azt is elmondta rendszeresen fog konzultálni a szülőkkel, tanárokkal és az edzővel, hogy a gyerköcök biztos ne kallódjanak el.

Pityinger esélyeit jól mutatja, hogy sikerült az összes pártot megelőzve az elsőként leaadnia ajánlásait így hivatalosan is képviselőjelölté vált Józsefvárosban. A rapper egyébként már az első nap összegyűjtötte a minimális mennyiséget.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük