Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Németh Szilárd előtt nincs titok. Kiszagolta, hogy a tegnapi 70-80.000 embert Soros szállította repülővel és buszokkal a tüntetésre, és az az igazi célja, hogy az általa pénzelt ügynökszervezetek segítségével szétzilálja a határvédelmünket.
Természetesen én is az ügynökök közé tartozom, így választhattam: repülővel vagy busszal tüntetni vigyenek, vagy a határvédelmet szétzilálni. Utóbbihoz keveset értek, tüntetni viszont már sokszor voltam, ezért ezt választottam. Méghozzá a repülős megoldást, mert a Veres Pálné utca az ellenkező irányba egyirányú, ezért a busz csak távolabb vitt volna a gyülekezőhelytől. Sajnos az ügynökhálózat egyelőre nem tette igazán alkalmassá a környéket a leszálláshoz, (kéretik pótolni!), a házunk teteje nem lapos, és noha a közelben van lakása a Habony-rokonságnak, a Rogán-barátság ellenére sem létesítettek még egy vacak helikopter-leszállót sem.

Esetleg a József nádor tér jöhetne szóba, ott szerencsére a kormány jó szokása szerint már minden fát kiirtottak, állítólag Tiborczhoz is kapcsolódó cég építtet szállodát. Talán a gödörben landolhatna Soros repülője, viszont én nem könnyen botladoznék oda a magassarkú cipőmben.


Ráadásul azt sem tudom, mi lenne a biztonságos célállomás. A demonstrálók a Várkert bazárnál találkoznak, de ha oda túl sokan érkezünk repülővel, már megint beszakadna az úttest, és sokadjára újra kellene avatni a Bazárt.(Bár legalább megvannak az előző avató beszédek, beletesznek egy-két “állítsuk meg Brüsszelt” jelszót, és jobb lesz, mint az új.)
Lehetne persze egyenesen a Kossuth térre repülni, fa ott sincs hála istennek, beton annál több, mintha direkt kifutópályának tervezték volna. Ott viszont más baj van. A kormány ragaszkodott ahhoz, hogy a tér az 1944-es képét nyerje vissza. És hát … izé… Sorosnak az oly szép 44-es esztendőben sárga csillagot kellett viselnie, és egyelőre nem tudtam meggyőzni, hogy akkor talán a repülőgépére is illene kitennie.


Így aztán abban maradtunk, hogy ezúttal a kettes villamost küldi értem. Az is sárga.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: