Lendvai Ildikó: “Természetesen én is az ügynökök közé tartozom”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Németh Szilárd előtt nincs titok. Kiszagolta, hogy a tegnapi 70-80.000 embert Soros szállította repülővel és buszokkal a tüntetésre, és az az igazi célja, hogy az általa pénzelt ügynökszervezetek segítségével szétzilálja a határvédelmünket.
Természetesen én is az ügynökök közé tartozom, így választhattam: repülővel vagy busszal tüntetni vigyenek, vagy a határvédelmet szétzilálni. Utóbbihoz keveset értek, tüntetni viszont már sokszor voltam, ezért ezt választottam. Méghozzá a repülős megoldást, mert a Veres Pálné utca az ellenkező irányba egyirányú, ezért a busz csak távolabb vitt volna a gyülekezőhelytől. Sajnos az ügynökhálózat egyelőre nem tette igazán alkalmassá a környéket a leszálláshoz, (kéretik pótolni!), a házunk teteje nem lapos, és noha a közelben van lakása a Habony-rokonságnak, a Rogán-barátság ellenére sem létesítettek még egy vacak helikopter-leszállót sem.

Esetleg a József nádor tér jöhetne szóba, ott szerencsére a kormány jó szokása szerint már minden fát kiirtottak, állítólag Tiborczhoz is kapcsolódó cég építtet szállodát. Talán a gödörben landolhatna Soros repülője, viszont én nem könnyen botladoznék oda a magassarkú cipőmben.


Ráadásul azt sem tudom, mi lenne a biztonságos célállomás. A demonstrálók a Várkert bazárnál találkoznak, de ha oda túl sokan érkezünk repülővel, már megint beszakadna az úttest, és sokadjára újra kellene avatni a Bazárt.(Bár legalább megvannak az előző avató beszédek, beletesznek egy-két “állítsuk meg Brüsszelt” jelszót, és jobb lesz, mint az új.)
Lehetne persze egyenesen a Kossuth térre repülni, fa ott sincs hála istennek, beton annál több, mintha direkt kifutópályának tervezték volna. Ott viszont más baj van. A kormány ragaszkodott ahhoz, hogy a tér az 1944-es képét nyerje vissza. És hát … izé… Sorosnak az oly szép 44-es esztendőben sárga csillagot kellett viselnie, és egyelőre nem tudtam meggyőzni, hogy akkor talán a repülőgépére is illene kitennie.


Így aztán abban maradtunk, hogy ezúttal a kettes villamost küldi értem. Az is sárga.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük