Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP-nél végre tököset léptek. Igen nyíltan beszéltek ugyanis olyan dolgokról, amelyekről hosszú ideje nyíltan kellene beszélni de senki nem teszi meg.

A párt nemes egyszerűséggel lecsicskázta Áder Jánost.

A párt szerint ugyanis: 

Áder János ma bebizonyította, hogy alkalmatlan köztársasági elnöknek, mert nem képes felismerni a nemzet érdekét és nem tudja kifejezni a nemzet egységét. Áder János csak egy pártkatona, akinek fontosabb Orbán Viktor véleménye, mint több millió ember egyöntetű akarata.

A CEU-ellenes törvény aláírásával Áder János kiiratkozott abból a kultúrkörből, amelyet azok a Nobel-díjas tudósok, külföldi kormányok és egyetemek, művészek és politikusok képviselnek, akik kiálltak az egyetem megmaradása mellett.

A CEU elűzésével a kormány folytatja nemzetellenes politikáját, amelynek célja, hogy minél kevesebb kritikusan gondolkodó ember legyen Magyarországon. Ma a CEU-t szüntetik meg, de holnap bármelyik intézménnyel megteheti ugyanezt a Fidesz-kormány. Ezt írta most alá Áder János.

Orbán rendszerének három nagy ellensége van: a sajtószabadság, a véleményszabadság és az oktatás szabadsága. Az MSZP következetesen kiáll ezek védelmében és ebben a küzdelmünkben minden támogató demokrata a szövetségesünk. Meg kell állítanunk az illiberális állam kiépítését! A Fidesz leváltható, Magyarország megjavítható.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: