Ilyet még nem láttunk: Pityinger DopeMan László elárulta mire költené a képviselői fizetését


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Pityinger egy videóban árulta el, hogy mire költené a képviselői fizetésének egy részét. Akik nyomon követik Pityinger László józsefvárosi kampányát rádöbbenhetnek, hogyan is kellene, hogy működjön a politika.

A rapper művész most bizonyítja be nem csak a könnyűzenei piacon állta meg a helyét. A közélet ingoványos terepére tévedve is képes alkotni. A nyolc pontból álló programja, melyet facebookon is leközölt, lózung mentes és több véleményvezér és gyakorló politikus  is gratulált neki hozzá, volt olyan, aki a legszakmaibbnak minősítette.

Azonban Pityinger a napokban tett egy másik bejelentést is, pontosabban egy vállalást. A képviselőjelölt azt vállalta, hogy a képviselői fizetésének egy részéből kettő szegény ámde jó tanuló tehetséges józsefvárosi gyermek taníttatásának vagy sportolásának költségeihez hozzájárul. Az ösztön-díj felajánlás többől is áll, egyfajta mentorprogram,  a rapper azt is elmondta rendszeresen fog konzultálni a szülőkkel, tanárokkal és az edzővel, hogy a gyerköcök biztos ne kallódjanak el.

Ez a kezdeményezés azért is újszerű, mert politikusok vállalásokat mindig csak közösségi kasszák kontójára tesznek kampányban- mondja az általunk megkérdezett politikai elemző, majd hozzáteszi, ez az első eset Magyarországon, amikor jelölt a saját szakállára is ígér, jelezve, hogy neki van felelőssége és a kikívánja venni részét a gondok megoldásában. Nem emlékszek olyan programra, ahol a politikus a saját fizetését jelölte volna meg fedezetnek, talán Széchenyi és Kossuth idejében volt ilyen utoljára. Lenyűgöző ez a kezdeményezés számomra. -zárta gondolatait az elemző.

Józsefváros 6. számú választó kerületében április 23-án lesz az időközi választás, melyre azért kerül sor, mert a körzet előző képviselője lemondott mandátumáról. Pityinger László elsőként jelentette be, hogy elindul  a Dobozi, Lujza, Magdolna, Dankó, Tavaszmező, Koszorú, Bauer Sándor, Szerdahelyi Karácsony Sándor utcát és a Teleki és Mátyás teret magába foglaló körzetért. Ezekben az utcákban élők fognak az urnákhoz járulni és dönteni ki képviselje őket tovább.

Pityinger László bár független jelöltként lesz a szavazólapon, de kampányát több baloldali szervezet, köztük az MSZP is támogatja.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük