Lukács Zsoltán beleállt: Ez a baja a szociknak Gyurcsánnyal


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

És még csak mandátumokról sem beszélt a szocialista politikus. Sok minden kiderül írásából, amely a facebookon jelent meg.

“Mi a bajom Gyurcsánnyal? Ez:

2006 tavaszán gyakorlatilag megsemmisült a Fidesz.

 

Fetrengett a padlón, még a postaszámláját sem tudta kifizetni. Ekkor Ferenc úgy gondolta, hogy elkezdi szétverni az őszi önkormányzati választásokat és segítő kezet nyújt Orbánéknak. Előjött a csodálatos konvergencia programmal, amelyben brutális megszorításokat jelentett be. Igaz, hogy ezt senki nem kérte tőle akkor, de ha ezt később teszi (ahogy tehette volna) és nem gyakogol bele a társadalom összes rétegébe, akkor egyrészt megnyerjük az őszi választásokat, másrészt a Fidesz megroppan és Orbánt leváltják. (emlékezzünk: Kósa már nyíltan erről beszélt.)

Ám ő ezt tette és ezzel kicsinálta az őszi választást. Ezzel nem az a fő gond, hogy majdnem halálos sebet ejtett a saját(?) pártján (ez tőle fel sem tűnik, mivel soha nem volt szocialista), hanem az, hogy a Fidesz egy kivételével az összes megyét és a települések legnagyobb részét megnyerte. Innen tudtak felállni. Megkezdhették a kötvénymutyit, és a nagyüzemi rablást, amelyből újra feltőkésítették a pártjukat és újult erővel vágtak neki a ciklusnak. (A Gyurcsány kormány érdekes módon ezt szó és tett nélkül tűrte.)

Mindezt azért, mert Ferenc eldöntötte, hogy neki nem kell egy erős, legitim polgármesterekből álló önkormányzati árdekcsoport a frakcióba és a pártba.Ennek oltárán feláldozott mindent. Nem a pártot, az országot is, hiszen ha nem így tesz, máshogy alakul a történelem. Ő volt, aki ezzel újraélesztette a Fideszt 2006 őszén. Ez az ő súlyos történelmi bűne. Vannak pár millióan, akik nem felejtik el neki ezt a bűnt.

Nem is szabad!”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük