Lukács Zsoltán beleállt: Ez a baja a szociknak Gyurcsánnyal


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

És még csak mandátumokról sem beszélt a szocialista politikus. Sok minden kiderül írásából, amely a facebookon jelent meg.

“Mi a bajom Gyurcsánnyal? Ez:

2006 tavaszán gyakorlatilag megsemmisült a Fidesz. 

Fetrengett a padlón, még a postaszámláját sem tudta kifizetni. Ekkor Ferenc úgy gondolta, hogy elkezdi szétverni az őszi önkormányzati választásokat és segítő kezet nyújt Orbánéknak. Előjött a csodálatos konvergencia programmal, amelyben brutális megszorításokat jelentett be. Igaz, hogy ezt senki nem kérte tőle akkor, de ha ezt később teszi (ahogy tehette volna) és nem gyakogol bele a társadalom összes rétegébe, akkor egyrészt megnyerjük az őszi választásokat, másrészt a Fidesz megroppan és Orbánt leváltják. (emlékezzünk: Kósa már nyíltan erről beszélt.)

Ám ő ezt tette és ezzel kicsinálta az őszi választást. Ezzel nem az a fő gond, hogy majdnem halálos sebet ejtett a saját(?) pártján (ez tőle fel sem tűnik, mivel soha nem volt szocialista), hanem az, hogy a Fidesz egy kivételével az összes megyét és a települések legnagyobb részét megnyerte. Innen tudtak felállni. Megkezdhették a kötvénymutyit, és a nagyüzemi rablást, amelyből újra feltőkésítették a pártjukat és újult erővel vágtak neki a ciklusnak. (A Gyurcsány kormány érdekes módon ezt szó és tett nélkül tűrte.)

Mindezt azért, mert Ferenc eldöntötte, hogy neki nem kell egy erős, legitim polgármesterekből álló önkormányzati árdekcsoport a frakcióba és a pártba.

Ennek oltárán feláldozott mindent. Nem a pártot, az országot is, hiszen ha nem így tesz, máshogy alakul a történelem. Ő volt, aki ezzel újraélesztette a Fideszt 2006 őszén. Ez az ő súlyos történelmi bűne. Vannak pár millióan, akik nem felejtik el neki ezt a bűnt.
Nem is szabad!”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük