Botka László véget vet a fideszes fenyegetéssel kísért lopásoknak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Botrányos, hogy a Fidesz-kormány a felcsúti polgármester Mészáros Lőrinc cégeibe önt sokmilliárdnyi közpénzt, a túlárazott kivitelezés silány minőségű, aki pedig ezt szóvá teszi, azt megfenyegetik és eltávolítják a posztjáról. Ez a Fidesz maffiamódszere: Mészáros Lőrinc cégei nem azért nyernek az állami pályázatokon, mert jó munkát végeznek, hanem mert rajtuk keresztül lesz a közpénzből magánvagyon.

A szilvásváradi lovasközpont körüli botrány megmutatja, hogyan működik a Fidesz lopásalapú kormányzása. Szakértők szerint a 6 milliárdos beruházás valójában csak 2 milliárdba került, a többi pénzt ellopták. Ráadásul a Mészáros Lőrinc cége által ősszel átadott lovardát be kellett zárni, mert a csarnokát nem lehet fűteni, a „felszakíthatatlan, speciális talaj” pedig darabokban szakadt fel. Miután ezt ifj. Bozsik József, a fogathajtók szövetségi kapitánya szóvá tette, Czerván György államtitkár telefonon megfenyegette őt, amiről hangfelvétel is készült. A fenyegetést igazolja, hogy Bozsikot azóta eltávolították posztjáról.
Botka László megszünteti ezt tolvaj fideszes maffiakormányzást. Az emberek nem azért fizetnek adót, hogy Mészáros Lőrinc gazdagodjon, hanem hogy a pénzükből jobb egészségügy, színvonalas oktatás, több fizetés és nyugdíj legyen. Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. Magyarország megjavítható.

Gőgös Zoltán
az MSZP elnökhelyettese


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük