Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Botrányos, hogy a Fidesz-kormány a felcsúti polgármester Mészáros Lőrinc cégeibe önt sokmilliárdnyi közpénzt, a túlárazott kivitelezés silány minőségű, aki pedig ezt szóvá teszi, azt megfenyegetik és eltávolítják a posztjáról. Ez a Fidesz maffiamódszere: Mészáros Lőrinc cégei nem azért nyernek az állami pályázatokon, mert jó munkát végeznek, hanem mert rajtuk keresztül lesz a közpénzből magánvagyon.

A szilvásváradi lovasközpont körüli botrány megmutatja, hogyan működik a Fidesz lopásalapú kormányzása. Szakértők szerint a 6 milliárdos beruházás valójában csak 2 milliárdba került, a többi pénzt ellopták. Ráadásul a Mészáros Lőrinc cége által ősszel átadott lovardát be kellett zárni, mert a csarnokát nem lehet fűteni, a „felszakíthatatlan, speciális talaj” pedig darabokban szakadt fel. Miután ezt ifj. Bozsik József, a fogathajtók szövetségi kapitánya szóvá tette, Czerván György államtitkár telefonon megfenyegette őt, amiről hangfelvétel is készült. A fenyegetést igazolja, hogy Bozsikot azóta eltávolították posztjáról.
Botka László megszünteti ezt tolvaj fideszes maffiakormányzást. Az emberek nem azért fizetnek adót, hogy Mészáros Lőrinc gazdagodjon, hanem hogy a pénzükből jobb egészségügy, színvonalas oktatás, több fizetés és nyugdíj legyen. Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. Magyarország megjavítható.

Gőgös Zoltán
az MSZP elnökhelyettese


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: